Οι εργασίες κατασκευής του ταρτάν στο στάδιο της Καλαμπάκας ‘μπλοκάρουν’ τα εντός έδρας παιχνίδια των Μετεώρων;

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
4 Αυγούστου 2018, 18:54

Ένα σοβαρό θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες και αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια του Α.Σ. Μετέωρα για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του stagonsports οι εργασίες κατασκευής του ταρτάν στο στάδιο της Καλαμπάκας ίσως γίνουν η αιτία η ομάδα των Μετεώρων να μην μπορεί να αγωνιστεί στο γήπεδο της πόλης μας όσο αυτές είναι σε εξέλιξη.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η κατασκευή του ταρτάν στο στάδιο είναι ένα πολύ σημαντικό και χρήσιμο έργο που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια, με την δημοτική αρχή να καταφέρνει να κάνει αυτή την επιθυμία πολλών συμπολιτών πραγματικότητα.

Επίσης να ξεκαθαρίσουμε ότι ουδείς από την διοίκηση των Μετεώρων δεν είναι αντίθετος στην κατασκευή του ταρτάν.

Ωστόσο το θέμα των εργασιών έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό, με αποτέλεσμα πριν μερικές ημέρες να συνεδριάσει η διοίκηση των Μετεώρων έτσι ώστε να δουν τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση που η ομάδα δεν μπορεί να αγωνιστεί στα εντός έδρας παιχνίδια στο γήπεδο της πόλης μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνεδρίαση οι διοικούντες της ομάδας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αν γίνει κάτι τέτοιο αυτό θα είναι καταστροφικό για την ομάδα.

Ας μη ξεχνάμε ότι οι φίλοι της ομάδας αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας ναι μεν με σκοπό να ενισχύσουν την ομάδα αλλά και με το σκεπτικό να παρακολουθούν τους αγώνες στο γήπεδο της Καλαμπάκας.

Μάλιστα αν κάτι τέτοιο δεν γίνει εφικτό και η ομάδα αναγκαστεί να παίξει σε κάποιο άλλο γήπεδο και δη εκτός Δήμου Καλαμπάκας τότε ίσως να υπάρξουν και παραιτήσεις από μέλη της διοίκησης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι άνθρωποι των Μετεώρων έχουν λάβει διαβεβαιώσεις από αξιωματούχους της διοργανώτριας αρχής ότι εφόσον πέριξ του γηπέδου υπάρχουν σκαψίματα τότε οι αγώνες δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Το stagonsports επικοινώνησε για το θέμα με τον Αντιδήμαρχο κ. Ράντο ο οποίος τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα κινηθεί με κατεύθυνση  η ομάδα των Μετεώρων να αγωνιστεί στο γήπεδο της Καλαμπάκας και οι εργασίες κατασκευής του ταρτάν να πραγματοποιηθούν κανονικά. Υποστήριξε πως ακόμα δεν έχει υπάρξει επαφή με τον εργολάβο που θα πραγματοποιήσει το έργο με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν το είδος των εργασιών που θα χρειαστεί να γίνουν και πόσο θα κρατήσουν αυτές. Αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες και πολύ πιθανό την εβδομάδα που έρχεται.

Κλείνοντας να πούμε πως αυτή τη στιγμή στο Δήμο Καλαμπάκας εκτός από το γήπεδο της Καλαμπάκας είναι άγνωστο αν υπάρχει κάποιο άλλο γήπεδο που να πληρεί τις προδιαγραφές για την φιλοξενία αγώνων Γ. Εθνικής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .