Κατασκευή παιδικών χαρών με πιστοποίηση ISO στη Καλαμπάκα

28 Ιουλίου, 2015 11:28 Επιμέλεια: /

paidiki-xara-big1_DCE

Το θέμα των παιδικών χαρών επανέφερε σήμερα το πρωί μέσω του Ράδιο Σταγών ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Βουρλίτσης.

Να θυμίσουμε πως ο νόμος που ισχύει σήμερα είναι πως χρειάζεται πιστοποίηση ασφαλείας, είτε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης είτε από ιδιωτικούς φορείς που έχουν αναλάβει να τις κατασκευάσουν .

Για όσες θα κατασκευάζονται από τώρα και στο εξής, οι δήμοι θα πρέπει να εφαρμόζουν τα προβλεπόμενα από το σχετικό θεσμικό πλαίσιο.

Όπως τόνισε ο κ. Βουρλίστης ο Δήμος Καλαμπάκας εξετάζει το ενδεχόμενο να κατασκευάσει καινούργιες παιδικές χαρές με πιστοποίηση ISO στη πόλη της Καλαμπάκας καθώς η ανακατασκευή των παλαιών παιδικών χαρών κοστίζει ακριβά.

Αυτή τη στιγμή στη πόλη μας καμία παιδική χαρά δεν έχει την απαραίτητη πιστοποίηση κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι γονείς έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τα παιδιά που παίζουν σε αυτές.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.