Κατασκευή χωμάτινης λιμνοδεξαμενής και δικτύου σωληνώσεων άρδευσης στην Τοπική Κοινότητα Γερακαρίου του Δήμου Καλαμπάκας

20 Σεπτεμβρίου, 2017 18:07 Επιμέλεια: /

IMG_5595

Με γνώμονα την ενίσχυση των αγροτικών υποδομών στον νομό, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχώρησε στην κατασκευή χωμάτινης λιμνοδεξαμενής και δικτύου σωληνώσεων άρδευσης στην Τοπική Κοινότητα Γερακαρίου του Δήμου Καλαμπάκας.

Με μεγάλη ικανοποίηση έγινε δεκτό το εν λόγω έργο, καθώς αποτελούσε πάγιο αίτημα των κτηνοτρόφων και των πατατοπαραγωγών της περιοχής. Ειδικότερα, η κατασκευή της λιμνοδεξαμενής και του κατάλληλου δικτύου σωληνώσεων διευκολύνει τους παραγωγούς καλύπτοντας  τις ανάγκες άρδευσης του Γερακαρίου και εξασφαλίζει την  ποσοτική και ποιοτική βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης επισκέφθηκε το Γερακάρι και αναφερόμενος στο έργο δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αναβαθμίζει τις αγροτικές υποδομές, βελτιώνει την καθημερινότητα των παραγωγών και δημιουργεί προϋποθέσεις  για την αύξηση της παραγωγής τους. Με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την τόνωση της τοπικής αγροτικής οικονομίας, ειδικά στην περίοδο της κρίσης. Σε  άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γερακαρίου κ. Θωμά Παπαχρήστο, προχωρήσαμε στην κατασκευή της λιμνοδεξαμενής και του δικτύου αποδεικνύοντας εμπράκτως την στήριξη μας στον Τρικαλινό αγρότη και κτηνοτρόφο.»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.