Κατασκευάσθηκε επέκταση πλακοσκεπούς οχετού, σε αγροτικό δρόμο πλησίον της περιφερειακής οδού Πύλης – Καλαμπάκας

18 Σεπτεμβρίου, 2017 15:27 Επιμέλεια: /

IMG_0003

Με στόχο τη διευκόλυνση των  επαγγελματιών του πρωτογενούς τομέα στο δύσκολο έργο τους και ικανοποιώντας αίτημα των  αγροτών και κτηνοτρόφων του Δ.Δ. Πυργετού του Δήμου Τρικκαίων, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων  της  Περιφερειακής  Ενότητας  Τρικάλων προχώρησε στην κατασκευή τεχνικού έργου σε αγροτικό δρόμο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, κατασκευάσθηκε επέκταση πλακοσκεπούς οχετού, σε αγροτικό δρόμο πλησίον της περιφερειακής οδού Πύλης – Καλαμπάκας στο Δ.Δ. Πυργετού του Δήμου Τρικκαίων, ώστε να εξυπηρετείται η κυκλοφορία των αγροτικών μηχανημάτων και η μεταφορά των προϊόντων.

Αναλυτικότερα έγινε κατασκευή νέων βάθρων εκατέρωθεν του υπάρχοντος τεχνικού και κατασκευή νέας πλάκας πάχους 0,40 m διαστάσεων 4,60m x 2,0m από την αριστερή και 5,70 m x 1,50m από την δεξιά πλευρά.

Επιβλέποντας τις εργασίες ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης  δήλωσε:

«Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού είναι η διευκόλυνση των πολιτών στην επαγγελματική τους δραστηριότητα. Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί πυλώνα της Τρικαλινής παραγωγικής οικονομίας και επομένως είναι χρέος μας να στεκόμαστε δίπλα στους παραγωγούς και κτηνοτρόφους του νομού μας. Η άριστη συνεργασία μας με τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Πυργετού κα. Χριστίνα Ζαχείλα-Αλεξανδρή και κ. Οδυσσέα Καραποστόλη συνετέλεσε στο θετικό αποτέλεσμα.   Προχωράμε με έργα σε όλο το εύρος του νομού μας με στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.