Κατάρρευση;

20 Απριλίου, 2017 08:06 Επιμέλεια: /

Dei_DCE

Έχοντας  επωμιστεί το τεράστιο βάρος των ανεξόφλητων οφειλών καταναλωτών, αποτέλεσμα αφενός μεν της αβελτηρίας της ίδιας της επιχείρησης και αφετέρου της «φιλολαϊκής» ανεκτικής πολιτικής που της επέβαλλαν οι εκάστοτε  κυβερνήσεις. Το βάρος αυτό έχει σήμερα δημιουργήσει καταλυτικό έλλειμμα ρευστότητας στα ταμεία της Δ.Ε.Η.

Η έλλειψη ρευστότητας και τα τεράστια ανοίγματα προς εργολάβους και προμηθευτές  επιβάλλει στη διοίκησή της  να βρίσκεται σε ένα συνεχή αγώνα δρόμου για να καταφέρει να  την κρατήσει όρθια  . Και η περίπτωση της Δ.Ε.Η είναι κλασικό παράδειγμα για το που θα οδηγηθεί η κατάσταση με όλους τους  Οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα αν συνεχιστεί η φοροεπίθεση !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.