Καταψήφιση

5 Δεκεμβρίου, 2015 08:12 Επιμέλεια: /

dimarxio new 2_DCE

Την στήριξη των δίκαιων αιτημάτων των δήμων της χώρας προκειμένου να κρατηθούν «ζωντανοί» και χρήσιμοι στους πολίτες ζητά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από κάθε Βουλευτή του Κοινοβουλίου ξεχωριστά με επιστολή του, ζητώντας τους να καταψηφίσουν τον Προϋπολογισμό, στο σκέλος που αφορά τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης.

Η αλήθεια  είναι  ότι  και τα οικονομικά των δήμων  αναγκαστικά προσαρμόζονται  στην γενικότερη οικονομική συγκυρία και στις μικρές δυνατότητες που έχει το κράτος  να χρηματοδοτήσει  την Αυτοδιοίκηση .

Από την άλλη και οι Ο.Τ.Α δια των δημοτικών αρχών οφείλουν να αναπροσαρμόσουν   την γενικότερη λειτουργία  κρατώντας εκείνες τις δράσεις  και γενικότερα να εξορθολογήσουν τα οικονομικά τους συνδέοντάς τα με τις  αναγκαίες υπηρεσίες προς τους δημότες .

Όμως είναι αλήθεια πως αν οι δήμοι κατεβάσουν ρολά ή , πολύ περισσότερο , καταρρεύσουν , τότε θα μιλάμε για την κατάρρευση του κράτους ολάκερου !!!

Χρειάζονται λοιπόν δυναμικές παρεμβάσεις και από τις δημοτικές αρχές και από την  κεντρική εξουσία που μόνο με συνεργασία  και συνεννόηση  διασφαλίζονται . Άλλως , αν ο ένας τραβάει από δω και ο άλλος από  εκεί το μάρμαρο θα το πληρώσει η χώρα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.