Καταπολέμηση ακρίδων

20 Μαΐου, 2016 11:19 Επιμέλεια: /

akrida-entoma

Σας  γνωρίζουμε ότι χθές 19-5-16  Γεωπόνοι  της Υπηρεσίας μας επισκέφθηκαν διάφορες περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας και διαπίστωσαν ότι στη τοποθεσία «Παλαιοχώρι» της Τ.Κ. Πηνειάδας έχουν εμφανιστεί  πληθυσμοί ακρίδων οι οποίοι σε λίγες ημέρες θα απειλήσουν τις παρακείμενες καλλιέργειες.

Για την προστασία λοιπόν των καλλιεργειών και του περιβάλλοντος παρακαλούνται οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων σε περιοχές των οποίων εμφανίζονται ακριδοκηλίδες σε συνεργασία με τους Γεωπόνους των Δήμων να μεριμνήσουν άμεσα για την προμήθεια εντομοκτόνου φαρμάκου από την Υπηρεσία μας και του ψεκασμού των ακριδοκηλίδων σύμφωνα με  τις οδηγίες που περιγράφονται  στο 1802/11-5-16 έγγραφό μας.

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και στα τηλέφωνα 24310-46303 και 46304.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

1. Δήμους Π.Ε. Τρικάλων

(Γεωπονικές Υπηρεσίες) – Έδρες τους

2. Τμήματα ΔΑΟΚ- Ενταύθα

3. Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΠΕ Τρικάλων

4. Γραφείο κ. Αντιπεριφερειάρχη

 

Ο  Δ/ΝΤΗΣ

 ΕΜ.  ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.