Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Καλαμπάκας προς το προεδρείο του Δ.Σ. Καλαμπάκας

5 Απριλίου, 2017 10:32 Επιμέλεια: /

_DSC9810

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Καλαμπάκας καταγγέλει σε όλους τους δημότες του Δήμου μας,την απαράδεκτη στάση του προεδρείου του Δ.Σ. καθώς και την ανοχή από τη Δημοτική Αρχή και τις παρατάξεις της μειοψηφίας,που δίνουν το λόγο στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή στα δημοτικά συμβούλια,για να χύσουν το δηλητήριο του ρατσισμού της μισαλλοδοξίας και της ξενοφοβίας.

Τους δίνετε ο λόγος με τη δικαιολογία ότι παρευρίσκονται και μιλάνε σαν πολίτες,ενώ παραδέχονται την ένταξή τους στη φασιστική οργάνωση.Κρεμάνε το φασιστικό σακάκι στον προθάλαμο της αίθουσας συνεδριάσεων και εισέρχονται σαν απλοί πολίτες.

Θέλουμε να επισημάνουμε σ όσους ανέχονται τους λύκους που φοράνε προβιά,ότι ζεσταίνουν στη μασχάλη τους το αυγό του φιδιού,που όταν σκάσει δεν θα διστάσει να τσιμπήσει και τους ίδιους.

Η ανοχής τους αυτή πηγάζει από την σφοδρή επιθυμία είσπραξης ψήφων και η χρησιμοποίηση τους σαν εκλογική πελατεία στις εκάστοτε εκλογές. Στις προηγούμενες εκλογές κοσμούσαν τα ψηφοδέλτια των δύο μεγάλων παρατάξεων,χρυσαυγίτες.

Η τελευταία παρουσία των χρυσαυγιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο(04- 4-2017) σχετίζονταν με την πληροφορία ότι πρόκειται να εγκατασταθούν στην περιοχή μας πρόσφυγες και θα χαλάσει η πιάτσα της Καλαμπάκας,το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών,καθώς και η τουριστική εικόνα της πόλης μας. Ρωτάμε όλους αυτούς,γιατί αυτοί οι δύστυχοι μετανάστες παράτησαν τη χώρα τους,τα υπάρχοντα τους,τις οικογένειες τους ότι πολυτιμότερο είχαν,πεθαίνοντας στο δρόμο για το άγνωστο. Κουβέντα για την εγκληματική πολιτική των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ και της EE μαζί και της χώρας μας που τους δίνει γη και ύδωρ και συμμετέχει στο έγκλημα διάλυσης κρατών για να αρπάζουν τον πλούτο τους.Αιματοκυλούν λαούς σπέρνουν το θάνατο,φέρνουν ανεργία,εντείνουν την εκμετάλλευση των εργαζόμενων όλου του κόσμου,δημιουργώντας φτώχεια εξαθλίωση μαζική μετανάστευση,0 ιμπεριαλισμός και η πολιτική του είναι ο εχθρός των λαών όλου του κόσμου,

0 κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος με τον ιμπεριαλισμό και τους υπηρέτες του πρέπει να τα βάζει και όχι με τα θύματα της πολιτικής του,τους μετανάστες.

Εμείς σαν «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» αρνούμαστε να πάρουμε μέρος στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. όταν συμμετέχουν χρυσαυγίτες και καλούμε τους συμπολίτες μας να απομονώσουν την εγλη ματική ναζιστική οργάνωση και όσους της κάνουν πλάτες.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 04-4-2017

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.