Καταλυτικές παρεμβάσεις

21 Ιουνίου, 2016 08:05 Επιμέλεια: /

serafeim batikano_Fotor_Collage_DCE

Καταλυτικές οι παρεμβάσεις  στην  τελετή των εγκαινίων της έκθεσης έργων των μαθητών της Ξυλογλυπτικής Σχολής Καλαμπάκας αναφορικά με την ανάγκη αναβάθμισης  της εν λόγω σχολής , της Βιομηχανίας  ξύλου του Δασαρχείου Καλαμπάκας και αξιοποίησης του  δασικού πλούτου της περιοχής  τόσο από τον Ποιμενάρχη  μας κ.κ. Σεραφείμ , όσο και από τον Δήμαρχο και τον πρώην Δασάρχη Ηλία Ζαλαβρά .

Όλοι τους απευθυνόμενοι στην παριστάμενη εκπρόσωπο του Ελληνικού Κοινοβουλίου , Κυβερνητική Βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη ζήτησαν παρεμβάσεις  τόσο για την αναβάθμιση της σχολής , όσο και της Βιομηχανίας ξύλου αλλά και του ρόλου των Δασαρχείων στην άσκηση δράσεων διαχείρισης του δασικού πλούτου της περιοχής .

Αμήν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.