Κατακλύστηκε από επισκέπτες η Καλαμπάκα – Μικρότερη η προσέλευση στα χωριά

25 Δεκεμβρίου, 2015 08:52 Επιμέλεια: /

kalampaka apo ailia 2_DCE

Φέτος  ο Έλληνας δεν ήταν  της τελευταίας στιγμής αφού ημέρες τώρα   η πληρότητα των καταλυμάτων στην Καλαμπάκα έφτανε το ποσοστό 90-100% . τις τελευταίες ημέρες μάλιστα ( βάση λεγομένων του Αντιπροέδρου της ένωσης Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων κου Γκόγκου , δεν υπήρχε  δωμάτιο ούτε για δείγμα.

Και όπως δήλωσαν Άνθρωποι του τουρισμού θα είναι  ένα καλό τριήμερο για να βγάλουν λίγα έξοδα της χρονιά που διανύουμε , αν και όπως τόνισαν η περιοχή έπρεπε κάπως έτσι να είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Ράντος είπε ότι η περιοχή έχει τις υποδομές και είναι  έτοιμη να φιλοξενήσει όλους αυτούς που προτίμησαν την Καλαμπάκας για να περάσουν τα Χριστούγεννα.

Και αυτό γιατί η περιοχή συνδυάζει φυσική ομορφιά με την Θρησκευτικότητα των Μετεώρων.

Η πόλη θα ¨βουλιάξει  ¨ , όμως τα χωριά του Δήμου Καλαμπάκας δεν θα  εμφανίσουν την ίδια εικόνα ( με τα μέχρι τώρα στοιχεία . Οι επισκέπτες και ετεροδημότες πολλοί λίγοι , αφού τα έξοδα να επισκεφτούν τα χωριά τους είναι περισσότερα από να μείνουν στην Αθήνα και στις άλλες μεγαλουπόλεις που ζουν.

Παρόμοιο όμως φαίνεται να είναι και το κλίμα την Πρωτοχρονιά αφού και για αυτό το διάστημα τα πράγματα φαίνεται να είναι καλά ( λίγο υποδεέστερα βέβαια  από τα Χριστούγεννα ).

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.