Κατακλύστηκε από επισκέπτες η Καλαμπάκα – Μικρότερη η προσέλευση στα χωριά

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
25 Δεκεμβρίου 2015, 08:52

Φέτος  ο Έλληνας δεν ήταν  της τελευταίας στιγμής αφού ημέρες τώρα   η πληρότητα των καταλυμάτων στην Καλαμπάκα έφτανε το ποσοστό 90-100% . τις τελευταίες ημέρες μάλιστα ( βάση λεγομένων του Αντιπροέδρου της ένωσης Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων κου Γκόγκου , δεν υπήρχε  δωμάτιο ούτε για δείγμα.

Και όπως δήλωσαν Άνθρωποι του τουρισμού θα είναι  ένα καλό τριήμερο για να βγάλουν λίγα έξοδα της χρονιά που διανύουμε , αν και όπως τόνισαν η περιοχή έπρεπε κάπως έτσι να είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Ράντος είπε ότι η περιοχή έχει τις υποδομές και είναι  έτοιμη να φιλοξενήσει όλους αυτούς που προτίμησαν την Καλαμπάκας για να περάσουν τα Χριστούγεννα.

Και αυτό γιατί η περιοχή συνδυάζει φυσική ομορφιά με την Θρησκευτικότητα των Μετεώρων.

Η πόλη θα ¨βουλιάξει  ¨ , όμως τα χωριά του Δήμου Καλαμπάκας δεν θα  εμφανίσουν την ίδια εικόνα ( με τα μέχρι τώρα στοιχεία . Οι επισκέπτες και ετεροδημότες πολλοί λίγοι , αφού τα έξοδα να επισκεφτούν τα χωριά τους είναι περισσότερα από να μείνουν στην Αθήνα και στις άλλες μεγαλουπόλεις που ζουν.

Παρόμοιο όμως φαίνεται να είναι και το κλίμα την Πρωτοχρονιά αφού και για αυτό το διάστημα τα πράγματα φαίνεται να είναι καλά ( λίγο υποδεέστερα βέβαια  από τα Χριστούγεννα ).

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .