Καταγραφή των ζημιών στο Ρίζωμα

9 Σεπτεμβρίου, 2016 15:50 Επιμέλεια: /

rizoma-plim5

Με την καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης και των ζημιών, ο Δήμος Τρικκαίων κλείνει προς το παρόν το κεφάλαιο «πλημμύρες στο Ρίζωμα». Διότι ανοίγει το κεφάλαιο «επίλυση προβλημάτων», καθώς απαιτούνται λύσεις συνολικότερα για τη διευθέτηση των υδάτων σε ολόκληρη την περιοχή. Αυτό φάνηκε από τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διήμερο στο χωριό του Δήμου Τρικκαίων. Για παράδειγμα, οι εμφανιζόμενοι χείμαρροι μεταμορφώνονταν σε μεγάλα ποτάμια, μέχρι και 100 μέτρων πλάτος! Αλλά αμέσως μόλις επενέβαιναν τα μηχανήματα, τα ποτάμια μετατρέπονταν σε… ρυάκια!
Ολη αυτή η διαδικασία των απαραίτητων μέτρων, είναι συνάρτηση της καταγραφής των προβλημάτων και της κατάστασης, που ξεκίνησε ήδη. Το τελευταίο διήμερο, πάντως, πλήθος μηχανημάτων του Δήμου Τρικκαίων, σχεδόν όλο το 24ωρο, κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για τη μείωση των προβλημάτων και την αποτροπή εμφάνισης κινδύνων στο χωριό. Η τεράστια σε όγκο βροχής κακοκαιρία αντιμετωπίστηκε, με τον Δήμο να παρεμβαίνει και σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση.
Πλέον, η αναζήτηση των άμεσων Λύσεων, η ολοκληρωμένη καταγραφή της κατάστασης, η συνολική αντιμετώπιση των θεμάτων ροής υδάτων σε όλα τα γύρω χωριά, είναι οι κύριες μέριμνες του Δήμου Τρικκαίων.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.