Κατά τον Χρήστο Μιχαλάκη – Το Απρίλιο η διέλευση οχημάτων από την γέφυρα Διάβας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
8 Μαρτίου 2017, 21:26

Για τον μήνα Απρίλιο οριοθέτησε την ημερομηνία που θα ανοίγει η γέφυρα της Διάβας , για την διέλευση οχημάτων από και προς την Καλαμπάκα.

Την ημερομηνία αυτή έθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης κος Χρήστος Μιχαλάκης , μιλώντας στην στήλη μας μετά από έντονες διαμαρτυρίες για την ολοκλήρωση της γέφυρας , κυρίως από κατοίκους των χωριών που πλήττονται περισσότερο.

Ο κος Μιχαλάκης απάντησε και στα περιρρέοντα στα διάφορα ¨πηγαδάκια ¨ ότι σταμάτησε η χρηματοδότηση ή ότι δεν ¨βγαίνει¨ η μελέτη  κ. άλλα. Ο Αντιπεριφερειάρχης έθεσε τέλος σε αυτές τις διαδόσεις λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην ροή του έργου , πλην των κακών καιρικών συνθηκών που έπληξαν την περιοχή τον μήνα Ιανουάριο. Η ολοκλήρωση πήγε πιο πίσω από τα πρώτα χρονοδιαγράμματα και για τον λόγο ότι πρόκειται για ένα έργο μοναδικό που κατά την πορεία κατασκευής του προέκυπταν προβλήματα που έπρεπε να λυθούν σύντομα και με ασφάλεια.

Χρονοβόρα όμως είναι και η κατασκευή του πεζοδρομίου που προβλέπει η μελέτη , και η κατασκευή του είναι ιδιαίτερη αφού θα πρέπει να διανοιχτούν εκατοντάδες τρύπες και μάλιστα χειροποίητα.

Όμως όλα αυτά , κατά τον κο Μιχαλάκη , θα τελειώσουν εντός του Απρίλη και η γέφυρα θα δοθεί στην κυκλοφορία. Ο Αντιπεριφερειάρχης απέκλεισε κατηγορηματικά το γεγονός να δοθεί ( μέχρι τότε ) άλλη πρόσβαση μέσα από το ποτάμι , αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο.

Ζήτησε από τον κόσμο να κάνει λίγο υπομονή και διεμήνυσε ότι η Περιφέρεια προσπαθεί να επιταχύνει κατά το δυνατότερο τις διαδικασίες.

Απάντηση στην επιστολή Ζαχαρούλας Γιαβρούτα

Ο κος Μιχαλάκης απάντησε και στην επιστολή της κας Ζαχαρούλας Γιαβρούτα – Λούδα για την καθυστέρηση της Περιφέρειας να ενημερώσει τους Επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση αλκοολούχων ποτών “PROWEIN 2017 – International Trade Fair Wines and Spirits” , στην Γερμανία.

Αναγνώρισε το λάθος και την καθυστέρηση της Περιφέρειας και τόνισε πώς γίνει προσπάθεια ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

  • ΟΧΙάς

    Από τις 5 Ιανουαρίου που λαλούσαν κάποιοι φτάσαμε στον Απρίλη. Επιτέλους μίλησε και κάποιος αρμόδιος, γιατί οι λαλίστατοι αναρμόδιοι το έριξαν στις ευχές.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .