Καρφιά του προέδρου του Σ.Τ.Ε.Μ. προς το πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων

29 Μαΐου, 2015 19:29 Επιμέλεια: /

PicMonkey Collage

Τα καρφιά του προς τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ.Φαμίση Σωτήριο έριξε στην σημερινή συνάντηση με θέμα την τουριστική ανάπτυξη ο πρόεδρος του Σ.Τ.Ε.Μ. κ. Μαυραγάνης Ηλίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαυραγάνης δεν έκρυψε την απογοήτευση του προς τον. Κ. Φαμίση λέγοντας πως ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων λειτουργεί ατομικά, παίρνοντας πρωτοβουλίες παρακάμπτοντας το Σύλλογο (Σ.Τ.Ε.Μ.).

Υπογράμμισε ότι δεν συμφωνεί με τέτοιες ενέργειες αλλά πρέπει να λειτουργούν οργανωμένα, όλοι μαζί, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι μπορεί η θέση του προέδρου να τον έχει ενθουσιάσει καταφεύγοντας σε τέτοιες κινήσεις.

Φυσικά όπως είπε και ο Δήμαρχος κ. Σινάνης για να υπάρξει τουριστική ανάπτυξη στη περιοχή μας πρέπει πρώτα όλοι οι φορείς να τα έχουν καλά μεταξύ τους και να μην “τρώγονται”.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.