Καραφύλλας πρόγραμμα επιστροφής !!

3 Ιουνίου, 2016 20:24 Επιμέλεια: /

1

Πρόγραμμα €πιστροφή: Κερδίστε αγοράζοντας από τον Καραφύλλα

Με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες της, η επιχείρηση οικοδομικών υλικών και χωματουργικών ΚΑΡΑΦΥΛΛΑΣ συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών της Eurobank “Επιστροφή”.

Οι κάτοχοι των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank κερδίζουν 5% Επιστροφή επί των αγορών τους, ενώ μπορούν να τις εξοφλούν με έως και 12 άτοκες δόσεις.

Το πρόγραμμα Επιστροφή

Η Επιστροφή είναι το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης, που επιστρέφει ευρώ και όχι πόντους ή δώρα.

Στο πρόγραμμα “Επιστροφή” συμμετέχουν οι πιστωτικές κάρτες Eurobank, καθώς και οι κάρτες που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όσο και οι καταθετικοί λογαριασμοί (τρεχούμενος, μισθοδοσίας, σύνταξης, ταμιευτήριο) μέσω της συνδεδεμένης με αυτούς χρεωστικής κάρτας.

Χωρίς τίτλο

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.