ΚΑΝΟΝΙΚΑ αποδόθηκαν οι ΚΑΠ Ιουνίου στους Δήμους – Δείτε το ποσό του Δήμου Καλαμπάκας

5 Ιουνίου, 2015 00:44 Επιμέλεια: /

δημαρχείο
Κανονικά αποδόθηκαν τα έσοδα από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους 2015, στους 325 Δήμους της Χώρας, προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους και συγκεκριμένα η ΣΤ” κατανομή αυτών.

Υπενθυμίζεται, ότι δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έκαναν λόγο για πιθανή μη απόδοση των ΚΑΠ Ιουνίου, προκειμένου να πληρωθεί δόση του Ιουνίου προς το ΔΝΤ, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη.
Έτσι, στις 2 Ιουνίου, μοιράστηκαν στους 325 Δήμους της Χώρας, 103.094.118,51 €, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκου Βούτση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ | Προβολή/κατέβασμα
epoli.gr
ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.