Κανείς δεν πρέπει να επιχαίρει ,όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα

29 Ιουνίου, 2016 18:13 Επιμέλεια: /

blaxogiannis hlias_DCE

Η χθεσινή πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ,που είχε ως συνέπεια δεκάδες θύματα ,κυρίως αμάχους, μόνο θλίψη και οργή προκάλεσε σ όλο τον πολιτισμένο κόσμο .
Η τυφλή βία και η τρομοκρατία, πρέπει να ενώσουν όλο τον κόσμο ,εναντίον των ηθικών και φυσικών αυτουργών αυτής.
Μόνο με συνένωση δυνάμεων και συντονισμένες ενέργειες απο τη διεθνή κοινότητα, θα καταπολεμηθεί αποτελεσματικά η τρομοκρατία.
Όσοι ακολουθούν ή θα ακολουθήσουν μοναχική πορεία, θα είναι τα επόμενα θύματα της τυφλής βίας….
Όσοι επιχαίρουν γιατί αυτό έγινε στη γείτονα χώρα, είναι τουλάχιστον μικρόνοες και πολιτικά αφελείς…. Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, τότε η φωτιά ,αργά ή γρήγορα ,θα έρθει και στο σπίτι σου….
Ο καλύτερος και αποτελεσματικότερος έλεγχος των εξωτερικών συνόρων, πρέπει να είναι πρώτη και κορυφαία προτεραιότητα για την Ευρώπη και τη χώρα μας….
Και η Ελληνική κυβέρνηση ,έχει πολύ δρόμο να διανύσει, προς αυτή την κατεύθυνση…..
Επαγρύπνηση ,ενότητα, ετοιμότητα και αποφασιστικότητα ,πρέπει να είναι η απάντηση της διεθνούς κοινότητας και του πολιτισμένου κόσμου, στους εχθρούς της δημοκρατίας και της ευνομίας …..

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.