Καμπανάκι !!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
28 Αυγούστου 2015, 07:53

Καμπανάκι  κρούει ο περιφερειάρχης  Θεσσαλίας  κ. Αγοραστός  προειδοποιώντας για κίνδυνο απώλειας  κονδυλίων  έργων του προγράμματος ΕΣΠΑ  κάνοντας λόγο για ανάγκη επαναπροσδιορισμού  της στρατηγικής ολοκλήρωσης του τρέχοντος και την εκκίνηση του νέου ΕΣΠΑ από πλευράς κυβέρνησης, εγρήγορση της υπηρεσιακής κυβέρνησης αλλά και εκείνης  που θα αναδειχθεί από τις εκλογές .

Ο  Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας  τονίζει τους σοβαρούς κινδύνους που ελλοχεύουν για την οικονομία και τη χώρα σε περίπτωση που δε δοθεί παράταση στο τρέχον ΕΣΠΑ  και δε ληφθούν  οι απαιτούμενες πρωτοβουλίες για τη διαδικασία των εισροών των κοινοτικών κονδυλίων και μάλλον ξέρει τι λέει  καθώς γνωρίζει εκ των έσω τα πράγματα .

Όμως δυστυχώς το πολιτικό σύστημα περί άλλων τυρβάζει αδιαφορώντας αν κινδυνεύσουν να χαθούν πόροι καθώς εκείνο που τους ενδιαφέρει   σφόδρα  είναι τα πολυπόθητα   ψήφια  . Μια στάση που αν συνδεθεί με την απουσία συνέχειας και συνέπειας του κράτους ανεξαρτήτως εκλογών ή αλλαγών κυβερνήσεων , πιστοποιεί το ουσιαστικό πρόβλημα της χώρας !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .