Καμπανάκι !!

28 Αυγούστου, 2015 07:53 Επιμέλεια: /

Agorastos_DCE

Καμπανάκι  κρούει ο περιφερειάρχης  Θεσσαλίας  κ. Αγοραστός  προειδοποιώντας για κίνδυνο απώλειας  κονδυλίων  έργων του προγράμματος ΕΣΠΑ  κάνοντας λόγο για ανάγκη επαναπροσδιορισμού  της στρατηγικής ολοκλήρωσης του τρέχοντος και την εκκίνηση του νέου ΕΣΠΑ από πλευράς κυβέρνησης, εγρήγορση της υπηρεσιακής κυβέρνησης αλλά και εκείνης  που θα αναδειχθεί από τις εκλογές .

Ο  Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας  τονίζει τους σοβαρούς κινδύνους που ελλοχεύουν για την οικονομία και τη χώρα σε περίπτωση που δε δοθεί παράταση στο τρέχον ΕΣΠΑ  και δε ληφθούν  οι απαιτούμενες πρωτοβουλίες για τη διαδικασία των εισροών των κοινοτικών κονδυλίων και μάλλον ξέρει τι λέει  καθώς γνωρίζει εκ των έσω τα πράγματα .

Όμως δυστυχώς το πολιτικό σύστημα περί άλλων τυρβάζει αδιαφορώντας αν κινδυνεύσουν να χαθούν πόροι καθώς εκείνο που τους ενδιαφέρει   σφόδρα  είναι τα πολυπόθητα   ψήφια  . Μια στάση που αν συνδεθεί με την απουσία συνέχειας και συνέπειας του κράτους ανεξαρτήτως εκλογών ή αλλαγών κυβερνήσεων , πιστοποιεί το ουσιαστικό πρόβλημα της χώρας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.