«Καμπάνα» χωρίς ελαφρυντικά για ασέλγεια σε βάρος 17χρονης Τρικαλινής ΑμΕΑ

admin
admin
22 Οκτωβρίου 2015, 09:51

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, εκδικάστηκε σήμερα σε Α΄ βαθμό, η υπόθεση, με κατηγορούμενο 45χρονο Αλβανό με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος «κατάχρηση σε ασέλγεια» σε βάρος 17χρονης ΑμΕΑ τον Μάρτιο του 2012 έξω από το Ειδικό Σχολείο στις Καρυές Τρικάλων.

Στην ακροαματική διαδικασία επικράτησε ένταση, όταν ο κατηγορούμενος, αρνήθηκε την κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι πρώτη φορά βλέπει στην ζωή του το θύμα της ασέλγειας.

Ο 45χρονος, όπως αποδείχθηκε στην ακροαματική διαδικασία, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την οικογενειακή κατάσταση του θύματος (παιδί χωρισμένων γονέων), το οδήγησε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο και εκεί αφού άρχισε να το χαϊδεύει αυτοϊκανοποιήθηκε.

Η έδρα, απέρριψε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και του επέβαλλε ποινή κάθειρξης 15 ετών, χρηματική εγγύηση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Ο κατηγορούμενος, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ την ικανοποίησή της για την απόφαση του Δικαστηρίου, εξέφρασε η Δικηγόρος Ιώ Τόγελου που παρέστη ως πολιτική αγωγή από την πλευρά παθούσας.

trikalanews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .