Κάλπες

7 Νοεμβρίου, 2015 08:16 Επιμέλεια: /

kalpi_1415-620x320_DCE

Και να πάλι οι κάλπες  στο προσκήνιο !!! Όχι , δεν πρόκειται για κάλπες  Βουλευτικών εκλογών  αλλά για κάλπες που θα στηθούν  για να ψηφίσουν τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας  στο πλαίσιο της ανάδειξης  του νέου προέδρου της κάτι που θα γίνει την Κυριακή 22 Νοεμβρίου  όπως  έχει οριστεί  από την κεντρική εφορευτική επιτροπή .

Τώρα , και σε ότι αφορά την περιοχή μας , σύμφωνα με την δημοσιοποίηση της λίστας των εκλογικών τμημάτων ,  προβλέπεται να στηθούν τρείς κάλπες στην Πόλη της Καλαμπάκας και μία κάλπη στην Χρυσομηλιά χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται  σε ποια σημεία θα στηθούν . Πέραν αυτού μια μικρή σύγχυση υπάρχει με τον Κλεινοβό καθώς τα δημοσιεύματα αναφέρουν  και μια κάλπη στον Κλεινοβό ή στον οικισμό των Αμπελίων  .

Μήπως να διευκρινιστούν  τα πότε, που και πως , ώστε να ξέρουν οι εκλογείς που θέλουν να μετέχουν στην εκλογική διαδικασία που , πότε και πως θα μετάσχουν ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.