Καλώς να ορίσει !!!

15 Αυγούστου, 2015 09:23 Επιμέλεια: /

serafeim + ieronymos

Η είδηση ότι στις φετινές λατρευτικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο τη Πόλης μας  Άγιο Βησσαρίωνα θα παρευρεθεί ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος δημιούργησε  στον λαό  της περιοχής αισθήματα χαράς και ικανοποίησης .

Ο πνευματικός ηγέτης  της Εκκλησίας της Ελλάδος επισκέπτεται  την πόλη που ποίμανε ο Άγιός  μας αλλά και την περιοχή που βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα μοναστικά κέντρα  της Ορθοδοξίας , την αγία λιθόπολη των Μετεώρων,  όπου οι σημερινοί οικιστές του αγωνίζονται πνευματικά και παράλληλα κρατούν ψηλά το διάκι της Ορθοδοξίας και της  εθνικής μας ταυτότητας .

Δύο θέματα , νομίζω θα απασχολήσουν τον Μακαριότατο  κατά την παρουσία του στην ιστορική επισκοπή των ΣΤΑΓΩΝ   και στα  ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ :  η αλλαγή του προσωποπαγούς χαρακτήρα της  Μητρόπολής  μας   και η προστασία της αγιομετεωρίτικης γης από δράσεις που δεν συνάδουν με την ιερότητα που αποπνέει ο  αγιοβάδιστος  χώρος .

Δύο θέματα ζέοντα για τον λαό και την περιοχή που χρίζουν πρωτοβουλιών από την Διοικούσα  Εκκλησία  της Ελλάδος !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.