Καλοπισμός της πλατείας της Σαρακίνας

22 Απριλίου, 2016 08:26 Επιμέλεια: /

1

Η Πρόεδρος Καρούτα Ελένη και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακήνας, Καραλή Παρασκευή και Σιουπέρη Μαρία με τη βοήθεια των γυναικών του χωριού, Φαραζούμη Ρίτσα, Αγγέλη Όλγας, Βάλλα Χρυσούλα, Φαραζούμη Αρετή, την Τετάρτη 20 Απριλίου το απόγευμα ασχοληθήκαν με τον καλλωπισμό της όμορφης πλατείας του χωριού .

Στην αρχή φυτεύτηκαν λουλούδια ολόγυρα από τον κεντρικό πλάτανο της πλατείας και στην συνέχεια ασχοληθήκαμε με τα παρτέρια που βρίσκονται γύρω από την πλατεία.

Διαθέτοντας λίγο από τον χρόνο μας και πολύ μεράκι μπορούμε να συμβάλλουμε με απλές ενέργειες στον καλλωπισμό του χωριού μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δήμο Αγγέλη για τη δωρεά των λουλουδιών.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.