Καλοκαιρινό

5 Ιουλίου, 2014 08:19 Επιμέλεια: /

Syros

Kαλοκαιρινό , λένε οι δικές μου πληροφορίες , έγινε παραλιακό μαγαζί στη Σύρα από κάποια μέλη της ΠΑΔΥΘ που μετέχουν στο συνέδριο που αφορά την διαχείριση στερεών αποβλήτων που διοργανώνει στο νησί του μεγάλου Μάρκου Βαμβακάρη ο Πανελλήνιος φορέας .
Δεν θέλουμε να μεταφέρουμε τι ακριβώς έγινε στο παραλιακό με πρωταγωνιστές κάποια από τα μέλη της Τρικαλινής αντιπροσωπείας , αλλά οι πληροφορίες λένε πως το μαγαζί έγινε καλοκαιρινό .
Τώρα , αν θέλετε να μάθετε αν συναντήθηκαν Σακελλαρίου με Κουφοχρήστο σας λέμε πως όχι , δεν συναντήθηκαν .
Δήμαρχε , μπορεί να σας χωρίζουν πολλά με τον άλλοτε συνεργάτη σου , αλλά όχι και να μην μπορείτε να πιείτε ένα κρασάκι και μάλιστα στην όμορφη Σύρα υπό τους ήχους της «Φραγκοσυριανής» ;
Εκτός κι” αν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που σας εμποδίζουν να πιείτε ένα ποτηράκι !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.