Καλό !!!

28 Ιουνίου, 2016 08:08 Επιμέλεια: /

moscow-kremlin_DCE

Αναμφίβολα καλή η προσπάθεια της Περιφέρειας  Θεσσαλίας  να αξιοποιήσει το έτος Ελληνορωσικής  φιλίας και να φιλοξενήσει ομάδα Ρώσων Δημοσιογράφων  συμβάλλοντας έτσι  στην προβολή και ανάδειξη  του Θεσσαλικού τουριστικού  προϊόντος  τόσο στην Ρωσία , όσο και διεθνώς . Οι Ρώσοι παράγοντες των Μ.Μ.Ε θα ξεναγηθούν  τόσο στα Μετέωρα , όσο και σε άλλα ενδιαφέροντα  πολιτιστικά και πολιτισμικά στοιχεία της περιοχής .

Όλα αυτά σίγουρα θα βοηθήσουν στο να αναπτυχθεί ο θρησκευτικός – προσκυνηματικός τουρισμός σε μια χώρα πολλών εκατομμυρίων ομόδοξων με αισθήματα  σεβασμού και δέους  για την Ελλάδα . Όμως παρά ταύτα είναι απορίας άξιο γιατί η Ελληνικές Κυβερνήσεις εξακολουθούν να μην λύνουν το πρόβλημα της βίζας που τόσο έντονα ταλαιπωρεί τους Ρώσους που θέλουν να έρθουν για προσκύνημα στην χώρα μας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.