Καλό το τριήμερο της Αποκριάς

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
12 Μαρτίου 2019, 08:01

Το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαρά Δευτέρας απεδείχθη πολύ καλό για την περιοχή και τους επαγγελματίες εστίασης καθώς μας ήρθαν πολλοί επισκέπτες . Ξενοδοχεία , πανσιόν ακόμα και ξενώνες βραχείας ενοικίασης , ήταν όλα πλήρη .

Τί απεδείχθη για ακόμα μια φορά ; Ότι η περιοχή αποτελεί σταθερό προορισμό για τον εσωτερικό τουρισμό κάτι που σαφώς θα πρέπει να αξιοποιηθεί πολύπλευρα . Πάντως πολλοί επισκέπτες έχοντας ως κέντρο την Καλαμπάκα περιηγήθηκαν όχι μόνο στα ορεινά του νομού (Ασπροπόταμος , Περτούλι) αλλά έφτασαν μέχρι Μέτσοβο , Γρεβενά , Βάλια Κάλντα και Λίμνη Πλαστήρα . Είπαμε πολλάκις απ΄αυτό  εδώ το βήμα ότι η Θεία Πλαστουργία  μας ευνόησε και ζούμε σε ένα μοναδικό τόπο.

Όμως αντί να δοξολογούμε τον Πλαστουργό για την απλοχεριά του , αντί να έχουμε ως κύριο μέλημα την φροντίδα και προστασία του χώρου ώστε να μην αλλοιωθεί , εμείς  δυστυχώς κάνουμε ότι μπορούμε για να αλλάξουμε την φυσιογνωμία του αδιαφορώντας για τις επικείμενες συνέπειες που θα προκύψουν συνεπεία αυτής της λογικής μας  !!

  • Μαύρη Τουλίπα

    Γρηγόρη σε μας τα λες. Άλλοι άλλαξαν τον τόπο, και μας την λεν και από πάνω.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .