Καλό ταξίδι Γιώργο …..

admin
admin
11 Οκτωβρίου 2018, 08:22

Με μεγάλη θλίψη η κοινωνία της Καλαμπάκας και ολόκληρη η περιοχή , αποχαιρέτησε χθες τον επί σειρά ετών φίλο και πολιτικό Γιώργο Δήμου. Το κενό που αφήνει πίσω ο Γιώργος σε ότι αφορά την συνεισφορά του στα τοπικά δρώμενα είναι ανεκπλήρωτο.

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες συγγενείς και φίλοι στον Γιώργο Δήμου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Ο Γιώργος Δήμου  ήταν ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση από διαφορετικά μετερίζια. Οι άνθρωποι του χώρου θα τον θυμούνται την περίοδο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και μετέπειτα την ενασχόληση του με τον Δήμο Καλαμπάκας ( Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου , Αντιδήμαρχος κ.λ.π.) .

Έζησε τις διοικητικές μεταβολές στην αυτοδιοίκηση, με τις  συνενώσεις των κοινοτήτων και η δημιουργία νέων μεγάλων Δήμων.

Αλλά και από το μετερίζι ως επί σειρά ετών από την  θέση του Προϊστάμενου της τοπικής υπηρεσίας της ΔΕΗ Καλαμπάκας ήταν άψογος και αγαπητός , αφού βοήθησε την περιοχή με το έργο του και τους πολίτες έναν-έναν όπου είχαν προβλήματα.

Για τον εκλιπόντα η συμμετοχή στις διεργασίες κάθε φορά που πλησίαζαν οι εκλογές ήταν μια γιορτή της δημοκρατίας και ο λαός τον τιμούσε πάντα.

Αλλά και εμείς ως μέσα ενημέρωσης  συνεργαστήκαμε με τον Γιώργο πάνω από δύο δεκαετίες με τον καλύτερο τρόπο , φιλοξενώντας  τις απόψεις και τις γνώσεις του.

Οι Άνθρωποι του Ράδιο Σταγών και του Stagonnews σου εύχονται  Γιώργο , καλό ταξίδι και θα σε θυμούμαστε πάντα.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .