“Καλλωπίζεται” το κλειστό γυμναστήριο της Καλαμπάκας ενόψει Meteora Wrestling Academy

10 Ιουνίου, 2017 12:33 Επιμέλεια: /

19114408_10213502663861409_284874407_n

Στο “καλλωπισμό”  του εξωτερικού χώρου του κλειστού γυμναστηρίου Καλαμπάκας προχώρησαν σήμερα εθελοντές σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας ενόψει Meteora Wrestling Academy που θα διεξαχθεί στη πόλη μας στις 6-13 Ιουλίου.

Οι διοργανωτές του Meteora Wrestling Academy δεν αρκέστηκαν μόνο στην διοργάνωση του camp και έτσι σήμερα μαζί με εθελοντές ανάμεσά τους και αθλητές και τον Αντιδήμαρχο κ. Ράντο βρέθηκαν στο κλειστό της πόλης μας και πραγματοποίησαν εργασίες στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου.

Να θυμίσουμε ότι 6 με 13 Ιουλίου 2017 τα Τρίκαλα και η Καλαμπάκα θα είναι το κέντρο της Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας πάλης.
θλητές ηλικίας 13 έως 17 απ” όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν στο METEORA WRESTLING ACADEMY international model camp, ακολουθώντας τις οδηγίες Ολυμπιονικών και προπονητών παγκόσμιας κλάσης.
Επειδή όμως εκπαίδευση δεν είναι μόνο προπόνηση, το METEORA WRESTLING ACADEMY εξελίσσει τον τρόπο λειτουργίας των προπονητικών κέντρων, παρέχοντας στους αθλητές αγωγή σε θέματα υγείας και πολιτισμού.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Touberlekis

    Ευτυχώς που έχουν επιστάτη τον Ράντο!!!!!!!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.