‘Καλλωπίζεται’ το κλειστό γυμναστήριο της Καλαμπάκας ενόψει Meteora Wrestling Academy

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
10 Ιουνίου 2017, 12:33

Στο ‘καλλωπισμό’  του εξωτερικού χώρου του κλειστού γυμναστηρίου Καλαμπάκας προχώρησαν σήμερα εθελοντές σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας ενόψει Meteora Wrestling Academy που θα διεξαχθεί στη πόλη μας στις 6-13 Ιουλίου.

Οι διοργανωτές του Meteora Wrestling Academy δεν αρκέστηκαν μόνο στην διοργάνωση του camp και έτσι σήμερα μαζί με εθελοντές ανάμεσά τους και αθλητές και τον Αντιδήμαρχο κ. Ράντο βρέθηκαν στο κλειστό της πόλης μας και πραγματοποίησαν εργασίες στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου.

Να θυμίσουμε ότι 6 με 13 Ιουλίου 2017 τα Τρίκαλα και η Καλαμπάκα θα είναι το κέντρο της Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας πάλης.
θλητές ηλικίας 13 έως 17 απ” όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν στο METEORA WRESTLING ACADEMY international model camp, ακολουθώντας τις οδηγίες Ολυμπιονικών και προπονητών παγκόσμιας κλάσης.
Επειδή όμως εκπαίδευση δεν είναι μόνο προπόνηση, το METEORA WRESTLING ACADEMY εξελίσσει τον τρόπο λειτουργίας των προπονητικών κέντρων, παρέχοντας στους αθλητές αγωγή σε θέματα υγείας και πολιτισμού.

  • Touberlekis

    Ευτυχώς που έχουν επιστάτη τον Ράντο!!!!!!!!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .