Καλλικράτης μένει

1 Οκτωβρίου, 2015 08:15 Επιμέλεια: /

ΧΑΡΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ_DCE

Ενδιαφέρουσες οι πρώτες σκέψεις που προανήγγειλε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κουρουπλής σε ότι αφορά τα θέματα που έχουν να κάνουν με την τοπική Αυτοδιοίκηση κατά την πρώτη συνάντηση που είχε με την ηγεσία της ΚΕΔΕ .

Σε ότι αφορά τον Καλλικράτη ο κ. Κουρουμπλής αποσαφήνισε ότι για την επόμενη διετία δεν υφίσταται θέμα αλλαγής του χωροταξικού σχεδιασμού τονίζοντας  ότι τα αρκετά προβλήματα που έχει γεννήσει η εφαρμογή του θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. Μάλιστα  για το σκοπό αυτό αμέσως μετά τις προγραμματικές δηλώσεις  θα συσταθεί ειδική Επιτροπή στο υπουργείο  στην οποία θα συμμετέχει και η ΚΕΔΕ με σκοπό  την επεξεργασία τόσο του νέου πλαισίου για τον Καλλικράτη, όσο και το Νέο Κώδικα των Δήμων .

Πάντως αν κάποιοι νομίζουν ότι το εμπόδιο στην λειτουργία των Δήμων είναι το χωροταξικό και πως αν είχαμε  έξι , οκτώ ή δώδεκα δήμους θα λειτουργούσαν όλα καλύτερα , μάλλον δεν Έχουμε καταλάβει τα πραγματικά προβλήματα των Ο.Τ.Α !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.