Κάλυμνος: Σοκαριστικό βίντεο από πτώση αναρριχητή

16 Ιουνίου, 2015 18:26 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο_DCE

Άγιο είχε ο Calum ΜcBain, o οποίος παρόλο που δεν είχε πάρει μέτρα ασφαλείας όπως κράνος, τραυματίσθηκε ελαφρά μετά από πτώση που είχε κατά την προσπάθεια αναρρίχησης του σε μία βραχώδη πλαγιά της Καλύμνου.
Σε μία προσπάθεια να βρει το επόμενο σημείο να πιαστεί και να αναρριχηθεί σε ένα βράχο που εξέχει αποτυγχάνει να κρατηθεί και βρίσκεται για κλάσματα δευτερολέπτου να αιωρείται πριν, στην κυριολεξία, πέσει με την πλάτη πάνω στη βραχώδη πλευρά με έναν ανατριχιαστικό θόρυβο. Καθώς αιωρείται με το σκοινί κινείται πάλι προς τα βράχια λίγο πριν το κατεβάσει η ομάδα του. Η πτώση καταγράφηκε από τον φίλο του Σκοτσέζου Kieran, Duncan.

Από την πρόσκρουση ο McBain έσπασε μερικά πλευρά ενώ εξαρθώθηκε και ο αντίχειρας του. Μετά το ατύχημα, διέκοψε τις διακοπές του στην Κάλυμνο και μεταφέρθηκε στην Σκοτία όπου και χειρουργήθηκε.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.