Καλή πρωτοβουλία

8 Οκτωβρίου, 2015 09:00 Επιμέλεια: /

Ε65

Εξόχως καλή και προς την σωστή κατεύθυνση η πρωτοβουλία των Δημάρχων των πρωτευουσών τεσσάρων νομών αναφορικά με την λοκλήρωση του Ε-65 με βάση τον αρχικό και αναγκαίο σχεδιασμό, από τη Λαμία και, μέσω Γρεβενών, στην Εγνατία οδό .
Επιτέλους κάτι έπρεπε να γίνει ώστε να φτάσει η φωνή των περιοχών που περνά ο αυτοκινητόδρομος αυτός στα κέντρα λήψης αποφάσεων και η οποία πρέπει να ενισχυθεί ώστε να ανεβούν τα ντεσιμπέλ . Γιατί ο Ε65 είναι ένα έργο που θα βγάλει κυριολεκτικά , κυρίως την δυτική Θεσσαλία , από την απομόνωση .
Τούτων δοθέντων θα πρέπει και οι άλλοι δήμοι μαζί με τους φορείς και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους να ενισχύσουν αυτήν την πρωτοβουλία των δημάρχων ώστε επιτέλους να σταματήσει η κοροϊδία σε βάρος μας !!!
Γιατί αν ο αυτοκινητόδρομος μείνει τυφλός , δεν συνδεθεί με την ΕΓΝΑΤΙΑ οδό , δεν μπορεί να παίξει το ρόλο για τον οποίο σχεδιάστηκε .
Πρώτο αίτημα λοιπόν της περιοχής η ολοκλήρωση του έργου στην ολότητά του !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.