Καλή πρωτοβουλία

6 Μαΐου, 2015 00:51 Επιμέλεια: /

likio eniaio 3_DCE

Και να μέσα στον γενικότερο ζόφο και παρακμιακή  ακρισία που μας περισφίγγει  και μια εξόχως  καλή  πρωτοβουλία  που έρχεται  από τον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας  .

Ο Σύλλογος  προσκαλεί γονείς και μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων σε ανοιχτή ομιλία – ενημέρωση με θέμα: «Ο εκφοβισμός στο σχολείο»  την Πέμπτη  το απόγευμα στο  Πνευματικό Κέντρο  του Δήμου  Καλαμπάκας.

Η  ψυχολόγος  Βάσω Σιμορέλη, στέλεχος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας νομού Τρικάλων, θα αναπτύξει το θέμα .

Λοιπόν , το θέμα είναι επίκαιρο μια και στο σχολείο αναπτύσσονται  συμπεριφορές που  δυστυχώς ουδεμία σχέση έχουν με το σχολικό περιβάλλον και τον ρόλο του σχολείου στην γνώση και γενικότερα στην  εκπαιδευτική διαδικασία  .

Αν και στον ευαίσθητο αυτό χώρο αφήσουμε να εμφιλοχωρήσει η βία και πολλά άλλα που δυστυχώς παρατηρούνται τελευταία , τότε σύντομα θα θερίσουμε θύελλες . !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.