Καλή η πρωτοβουλία

28 Σεπτεμβρίου, 2015 07:49 Επιμέλεια: /

DSC_9411_DCE

Μια  έξυπνη ιδέα  με σκοπό την ευαισθητοποίηση   όλων αναφορικά  με την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα  στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας  είχε  ομάδα  νέων  το Σαββατοκύριακο  . Ποια ήταν η ιδέα  ;  Το «24 hours  RUN 4 TARTAN» που ξεκίνησε το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής με πορεία των συμμετεχόντων προς το δημαρχείο όπου  παρέδωσαν στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Ράντο το χρηματικό (συμβολικό) ποσό που συγκεντρώθηκε από χθες έως σήμερα.

Φανερά συγκινημένος ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και τουρισμού αποδέχθηκε το συμβολικό ποσό τονίζοντας πως τόσο ο ίδιος , όσο και η δημοτική αρχή θα κάνουν  ότι είναι δυνατόν για να  υλοποιήσουν το όραμα των ανθρώπων που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία  που αποτελεί  και όραμα όλων των Καλαμπακιωτών .

Αντιδήμαρχε ,  γνωρίζοντας  την προσωπική σου  δέσμευση ότι το έργο αυτό  θα γίνει  επί των ημερών σου μου φάνηκε  κάπως  που δεν είδα τον  Μιχαλάκη  παρόντα  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.