Καλή η πρωτοβουλία αλλά …

12 Ιουλίου, 2014 08:11 Επιμέλεια: /

DSC_7948_DCE

Άριστη η πρωτοβουλία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που με επικεφαλής την Βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας προκειμένου να μορφώσουν άποψη για την λειτουργία του , για τα προβλήματα που έχει , για τις λύσεις που πρέπει να δοθούν άμεσα από τους αρμοδίους …
Εμείς να πούμε πως η εξέλιξη αυτή προκύπτει μετά από τα δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης έντυπων και ηλεκτρονικών και δείχνει ότι η ανάδειξη των προβλημάτων μέσα από τις παρεμβάσεις των Μ.Μ.Ε , είναι όχι μόνο χρήσιμες αλλά και επιβεβλημένες να γίνονται .
Το να κρύβουμε τα προβλήματα , να μην τα επισημαίνουμε , να μην ασκούμε κριτική σε παραλείψεις αν και όταν υφίστανται , όχι μόνο δεν βοηθά , αλλά επιδεινώνει την κατάσταση .
Λοιπόν , τα τοπικά Μ.Μ.Ε έγραψαν , οι κοινοβουλευτικοί μας διάβασαν , έγιναν οι παρεμβάσεις στην βουλή δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και ο αρμόδιος Υπουργός είναι υποχρεωμένος να απαντήσει .
Θα μου πείτε «φτάνει αυτό ;» !!! όχι δε φτάνει , αλλά φανταστείτε να μην υπήρχε και αυτή η δυνατότητα έκφρασης και ελέγχου !!! Θα ήμασταν ένα απέραντο νεκροταφείο !!!
Γι΄ αυτό ας μην μας ψέγουν διάφοροι που αναδεικνύουμε τέτοια θέματα , δεν το κάνουμε για να εκθέσουμε κανέναν υπηρεσιακό παράγοντα που εν πολλοίς δεν είναι και υπεύθυνος για τα προβλήματα , αλλά για να λυθούν τα προβλήματα .
Ωστόσο εμείς τη δουλειά μας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.