Καλή η πρωτοβουλία αλλά …

admin
admin
12 Ιουλίου 2014, 08:11

Άριστη η πρωτοβουλία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που με επικεφαλής την Βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας προκειμένου να μορφώσουν άποψη για την λειτουργία του , για τα προβλήματα που έχει , για τις λύσεις που πρέπει να δοθούν άμεσα από τους αρμοδίους …
Εμείς να πούμε πως η εξέλιξη αυτή προκύπτει μετά από τα δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης έντυπων και ηλεκτρονικών και δείχνει ότι η ανάδειξη των προβλημάτων μέσα από τις παρεμβάσεις των Μ.Μ.Ε , είναι όχι μόνο χρήσιμες αλλά και επιβεβλημένες να γίνονται .
Το να κρύβουμε τα προβλήματα , να μην τα επισημαίνουμε , να μην ασκούμε κριτική σε παραλείψεις αν και όταν υφίστανται , όχι μόνο δεν βοηθά , αλλά επιδεινώνει την κατάσταση .
Λοιπόν , τα τοπικά Μ.Μ.Ε έγραψαν , οι κοινοβουλευτικοί μας διάβασαν , έγιναν οι παρεμβάσεις στην βουλή δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και ο αρμόδιος Υπουργός είναι υποχρεωμένος να απαντήσει .
Θα μου πείτε «φτάνει αυτό ;» !!! όχι δε φτάνει , αλλά φανταστείτε να μην υπήρχε και αυτή η δυνατότητα έκφρασης και ελέγχου !!! Θα ήμασταν ένα απέραντο νεκροταφείο !!!
Γι΄ αυτό ας μην μας ψέγουν διάφοροι που αναδεικνύουμε τέτοια θέματα , δεν το κάνουμε για να εκθέσουμε κανέναν υπηρεσιακό παράγοντα που εν πολλοίς δεν είναι και υπεύθυνος για τα προβλήματα , αλλά για να λυθούν τα προβλήματα .
Ωστόσο εμείς τη δουλειά μας !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .