Καλή επιτυχία από την Ένωση Ξενοδόχων προς τον κ. Μπουτίνα

24 Ιουλίου, 2017 17:42 Επιμέλεια: /

νεοι αντιπεριφερειαρχες

Η Ένωση Ξενοδόχων ν. Τρικάλων με έδρα τα Μετέωρα εύχεται  στον κύριο Ιωάννη Μπουτίνα καλή επιτυχία στα νέα καθηκοντά του ως θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού.

Η Ένωση Ξενοδόχων θα είναι δίπλα στον κύριο Μπουτίνα με μοναδικό σκοπό την περαιτέρω τουριστική προβολή της Θεσσαλίας και ειδικότερα της περιοχής των Μετεώρων.

Θα συμμετέχουμε από την πλευρά μας σε ότι μας ζητηθεί για να στηρίξουμε τις προσπάθειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας για να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της για την προώθηση της Θεσσαλίας ως ενός σύγχρονου τουριστικού πακέτου.

 

Μετά Τιμής

Ο Πρόεδρος

Φαμίσης Σωτήρης

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.