Καλή ατάκα

14 Οκτωβρίου, 2015 08:17 Επιμέλεια: /

papapoylios filoxenoymenos_DCE

Αναμφίβολα καλή η ατάκα που έβγαλε στην χθεσινοβραδινή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Παπαπούλιος  αναφορικά με όσα ακούστηκαν  με την μονιμοποίηση της Μητρόπολης .

Τι είπε ο κ. Παπαπούλιος ;

«…Δεν είναι η ώρα για την διαμοίραση λαφύρων…» !!!

Φίλτατε Γιάννη , έχεις δίκιο και μάλιστα βουνό . Μία από τις αδυναμίες του εγχώριου πολιτικού συστήματος είναι ακριβώς αυτό . Ότι μόλις ληφθεί κάποια θετική απόφαση για κάτι παρουσιάζονται πολλοί πατέρες , ενώ όταν  συμβεί κάτι αρνητικό όλοι σφυρίζουν αδιάφορα .

Πάντως το σωστότερο είναι αυτό που είπες ότι εκείνο  που οφείλουμε  να κάνουμε ως τοπική κοινωνία είναι να αξιοποιήσουμε έτι περισσότερο αυτήν την απόφαση της Ιεραρχίας  της Εκκλησίας της Ελλάδος φυσικά προς όφελος της περιοχής και της τοπικής κοινωνίας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.