Κάλεσμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τρικάλων για εγγραφή νέων μελών

14 Ιουλίου, 2017 11:24 Επιμέλεια: /

Untitled_DCE

Ο πρόεδρος Αχιλλέας Λιούτας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Σ. Τρικάλων (μετά από την επιβαλλόμενη από το Νόμο 4384/2016 μεταβολή, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ) καλούν τους αγρότες των Τρικάλων που καλλιεργούν βαμβάκι, δημητριακά (σιτάρι, κριθάρι, καλαμπόκι κ.α.) καθώς και τους κτηνοτρόφους που διαθέτουν αιγοπρόβια μαλλιά, να εγγραφούν ως μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν και να υποβάλουν αιτήσεις στα γραφεία του Συνεταιρισμού, στο 6ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Λάρισας, στο συγκρότημα εκκοκκιστηρίου, στο  Μεγαλοχώρι, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Με την εγγραφή τους στα μητρώα μελών του Συνεταιρισμού οι αγρότες δεν θα στηρίξουν μόνο τη Συνεταιριστική Ιδέα η οποία υπηρετείται από την Ε.Α.Σ. Τρικάλων με συνέπεια στα 90 χρόνια της ιστορίας της αλλά και γιατί μέσω υποστηρικτικών πολιτικών που επεξεργάζεται η Ένωση και θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, θα τύχουν καλύτερες τιμές τόσο ως προς τα παραδιδόμενα προϊόντα, όσο και ως προς την προμήθεια των αναγκαίων καλλιεργητικών εφοδίων.

Πληροφορίες: 24310-22911.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.