Κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης με θέμα το Κ.Υ. Καλαμπάκας

4 Απριλίου, 2017 18:17 Επιμέλεια: /

kentro ugeias

Το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας αντιμετωπίζει μεγάλα, χρόνια και οξυμένα προβλήματα που έχουν επιπτώσεις στους κατοίκους της περιοχής μας.

Τα προβλήματα έχουν να κάνουν με ελλείψεις τόσο σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, αλλά και σε τεχνολογικό-ιατρικό & τεχνικό εξοπλισμό.Μεγάλο πρόβλημα επίσης αντιμετωπίζουν οι κτιριακές εγκαταστάσεις αφού η συντήρησή τους έχει εγκαταλληφθεί εδώ και χρόνια.Χαρακτηριστική είναι η εικόνα όπου οι τοίχοι έχουν διαβρωθεί από την υγρασία και υποστηρίζονται με λαμαρίνες για να μην πέφτουν οι σοβάδες.

Τα προβλήματα και οι ελλείψεις καθιστούν προβληματική τη λειτουργία του Κ.Υ (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν οι εργαζόμενοι σ΄αυτό).Είναι αποτέλεσμα της υποχρηματοδότησης και εμπορευματοποίησης στον τομέα υγείας που ακολούθησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και συνεχίζει η σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμπάκας μπροστά σ’αυτή την άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Κ.Υ. παίρνουμε την πρωτοβουλία και καλούμε τα Δ.Σ. των μαζικών φορέων (Σωματεία – Συλλόγους).

Τα Δ.Σ των Συλλόγων των εργαζομένων στον τομέα της Υγείας (γιατρών-νοσηλευτών-ΕΚΑΒ) σε σύσκεψη – συζήτηση να απαιτήσουμε και να διεκδικήσουμε να αντιμετωπιστούν άμεσα οι ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κ.Υ Καλαμπάκας που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της περιοχής.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Απρίλη και ώρα 8 μμ στα γραφεία του Συλλόγου των ΕΒΕ στην οδό Χατζηπέτρου στην Καλαμπάκα.

(περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6974436279 Λεωνίδας Κεραμίδας)

 

Την πρωτοβουλία στηρίζουν οι κάτωθι:

 

Το Δ.Σ των ΕΒΕ Καλαμπάκας

Το Δ.Σ της Ομάδας Γυναικών Καλ\κας μέλος της ΟΓΕ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.