ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

16 Οκτωβρίου, 2015 08:15 Επιμέλεια: /

IMG_7241_DCE

O Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων μέλος της   Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας συμμετέχει δυναμικά στο συλλαλητήριο που οργανώνει η γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 16 Οκτώβρη στις 7:00 μ.μ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

 

Εργαζόμενη, άνεργη, αυτοαπασχολούμενη, γυναίκα της υπαίθρου, νέα μητέρα, νέα γυναίκα, ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! Εμπιστεύσου ένα όπλο που δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα: την οργάνωση, τη διεκδίκηση ικανοποίησης των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, τη λαϊκή αλληλεγγύη!

ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ! ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!

Λέμε όχι στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, που προωθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στη νέα φοροεπιδρομή , την αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος που τσακίζουν τη ζωή μας!

 

Δίνουμε μαζικά το “παρών” στο συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ:

Παρασκευή 16 Οκτώβρη στις 7:00 μ.μ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων

(μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας – Ο.Γ.Ε.)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.