Κάλεσμα προς τους πολίτες

23 Απριλίου, 2017 17:33 Επιμέλεια: /

meteora diaboyleysh apri 2017 (2)

Σύμφωνα με τη συζήτηση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο Εργατικό Κέντρο:

ΚΑΛΟΥΜΕ: Όλους του πολίτες στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου την Δευτέρα 24/4 και ώρα 10π.μ με τις υπογραφές που συγκέντρωσαν. Στη συνέχεια τις επιδίδουμε στο Δημαρχείο και απαιτούμε άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου (αυθημερόν).

ΚΑΛΟΥΜΕ: Όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, ανεξάρτητα ο καθένας, να κάνουν αίτηση για στην άμεση σύγκληση Δ.Σ.

Σημαντικό: Όσοι θέλουν να μεταβούν με λεωφορείο στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στη Λάρισα την Τρίτη 25/4 το απόγευμα να το δηλώσουν έγκαιρα και ονομαστικά είτε στην ιστοσελίδα Μετέωρα για Όλους στο facebook: https://www.facebook.com/groups/499911516805842/ είτε στη συγκέντρωση τη Δευτέρα.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.