Κάλεσμα για το Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο

31 Οκτωβρίου, 2016 16:46 Επιμέλεια: /

ebe + pame (1)

Η διοίκηση του Σωματείου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών Γηροκομείων, Εργαστηρίων, Διαγνωστικών Κέντρων και Συναφών Χώρων Νομού Λάρισας μέλος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και της Ο.Σ.Ν.Ι.Ε. με ανακοίνωση της απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους των ιδιωτικών κλινικών να συμμετάσχουν στο Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Καλούμε όλα τα μέλη του σωματείου, όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο ενάντια στην ανεργία και για την προστασία του εργατικού-λαϊκού εισοδήματος την Τετάρτη 2 Νοέμβρη, στις 7μμ, στην Κ. Πλατεία της Λάρισας.
Το Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο πραγματοποιείται σε συνεχεία των μεγάλων κινητοποιήσεων που έγιναν την προηγούμενη περίοδο και είναι στην ίδια κατεύθυνση με την πρωτοβουλία που πάνω από 500 Εργατικές Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Συνδικάτα πήραν, καταθέτοντας Σχέδιο Νόμου στη Βουλή ενάντια στην ανεργία και για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με βάση τις ανάγκες των εργαζομένων.
Αποτελεί ευκαιρία για τους εργαζόμενους να δείξουν την αντίδραση τους στην βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, με εντολή της μεγάλης εργοδοσίας και των βιομηχάνων.
Το συλλαλητήριο της Τετάρτης δεν είναι η τελική μάχη. Ήρθε η ώρα όμως, στους αγώνες που ξεδιπλώνονται να στοχεύσουμε όχι το τι δεν θα χάσουμε, αλλά το τι θα κερδίσουμε, τι δικαιούμαστε, τι χρειαζόμαστε για ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα».

Από τη πόλη της Καλαμπάκας θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 5 μ.μ. από την κεντρική πλατεία.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.