Κάλεσμα για το Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο

admin
admin
31 Οκτωβρίου 2016, 16:46

Η διοίκηση του Σωματείου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών Γηροκομείων, Εργαστηρίων, Διαγνωστικών Κέντρων και Συναφών Χώρων Νομού Λάρισας μέλος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και της Ο.Σ.Ν.Ι.Ε. με ανακοίνωση της απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους των ιδιωτικών κλινικών να συμμετάσχουν στο Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Καλούμε όλα τα μέλη του σωματείου, όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο ενάντια στην ανεργία και για την προστασία του εργατικού-λαϊκού εισοδήματος την Τετάρτη 2 Νοέμβρη, στις 7μμ, στην Κ. Πλατεία της Λάρισας.
Το Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο πραγματοποιείται σε συνεχεία των μεγάλων κινητοποιήσεων που έγιναν την προηγούμενη περίοδο και είναι στην ίδια κατεύθυνση με την πρωτοβουλία που πάνω από 500 Εργατικές Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Συνδικάτα πήραν, καταθέτοντας Σχέδιο Νόμου στη Βουλή ενάντια στην ανεργία και για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με βάση τις ανάγκες των εργαζομένων.
Αποτελεί ευκαιρία για τους εργαζόμενους να δείξουν την αντίδραση τους στην βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, με εντολή της μεγάλης εργοδοσίας και των βιομηχάνων.
Το συλλαλητήριο της Τετάρτης δεν είναι η τελική μάχη. Ήρθε η ώρα όμως, στους αγώνες που ξεδιπλώνονται να στοχεύσουμε όχι το τι δεν θα χάσουμε, αλλά το τι θα κερδίσουμε, τι δικαιούμαστε, τι χρειαζόμαστε για ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα».

Από τη πόλη της Καλαμπάκας θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 5 μ.μ. από την κεντρική πλατεία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .