Κάλεσμα για τις συνεδριάσεις και εκδηλώσεις της ΝΟΔΕ

4 Μαρτίου, 2017 11:37 Επιμέλεια: /

ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ-ΜΟΥΖΑΚΙΑΡΗΣ

Κατά τη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Τρικάλων στις 28/2/2017, ο Τομεάρχης Οργανωτικού Νίκος Καρδούλας απευθυνόμενος στον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της ΝΟΔΕ τους είπε να επικοινωνήσουν με το Νίκο Μουζακιάρη και να τον καλέσουν να συμμετέχει στις συνεδριάσεις και εκδηλώσεις της ΝΟΔΕ, ως μέλος της ΝΟΔΕ που είναι, γιατί προσέφερε πολλά στη ΝΔ και έχει ακόμη να προσφέρει.

 

Ο Τομεάρχης δήλωσε επίσης ενώπιον όλων των παρισταμένων, ότι δεν έχει κάτι προσωπικό με το Νίκο Μουζακιάρη, άσχετα με τα διάφορα δημοσιεύματα στα οποία δεν απάντησε, ότι ο Νίκος είναι ιστορικό στέλεχος και κανένας σήμερα δεν περισσεύει.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.