Καλαμπακιώτικη συμμετοχή στο ¨Ποτάμι¨

7 Σεπτεμβρίου, 2015 07:58 Επιμέλεια: /

kostoylis

Καλαμπακιώτης ο ένας εκ των υποψηφίων του ψηφοδελτίου στο ΠΟΤΑΜΙ του Ν. Τρικάλων . Ο λόγος για τον συμπολίτη μας οικονομολόγο Χρήστο Κωστούλη .

Ο Χρήστος Κωστούλης γεννήθηκε  το 1973 στα Τρίκαλα και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο Καλαμπάκας .Τελείωσε το γυμνάσιο και εν συνεχεία το Γενικό λύκειο Καλαμπάκας  το 1990 . Συνέχισε  και ολοκλήρωσε της σπουδές του στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα  οικονομικών επιστημών .Μετά το πέρας των σπουδών του επέστρεψε στην πόλη της Καλαμπάκας οπού ζει έως σήμερα με την οικογένεια του .Δραστηριοποιείται  επαγγελματικά από το 1999 έως σήμερα όχι μόνο στην πόλη μας αλλά και στην γείτονα πόλη των Τρικάλων .Ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία το 2006 συμμετέχοντας ως επικεφαλής συνδυασμού , στην παραδοσιακή κοινότητα Σαμαρίνας Γρεβενών  -από την οποία και κατάγεται – και  εν συνεχεία άσκησε τα καθήκοντα του προέδρου της αντιπολίτευσης έως το 2010. Σήμερα με την ανακοίνωση του ονόματος του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, δίνει την δική του μάχη στο πολιτικό στίβο σε εθνικό επίπεδο, έχοντας ως εφόδιο την επιστημονική κατάρτιση και την επαγγελματική εμπειρία της οικονομίας και της αγοράς ,για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας και την επάξια εκπροσώπηση του  Ν. Τρικάλων ως υποψήφιος βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ.

Ευχόμαστε στο Χρήστο Κωστούλη καλή επιτυχία .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.