Καλαμπακιώτικα με τον Γρηγόρη Καλύβα

admin
admin
26 Φεβρουαρίου 2016, 08:21

***Στη σκιά των βράχων

_Πρόεδρε , τι θα γίνι ;

_Για ποιο πράγμα απάντησε ο πρόεδρος της Διάβας Θανάσης Κύρος .

_Έλα ρε πρόεδρε , για ποιο πράγμα ; Ρωτάς ; Ένα θέμα είνι του θέμα που καίι , μη κάντζ του μούτου να κρίνι ;

_Μα για ποιο πράγμα , δεν καταλαβαίνω  αλήθεια ; Επέμενε ο Πρόεδρος .

_Για την αρμάδα τη γέφυρα , υπάρχει άλλο θέμα τώρα ποια ;

_Όλα καλά . Τουν άκσις ,  δεν  τουν  άκσις τουν Δήμαρχου ;

_Τουν άκσα .

_Έ, αφού είπι ου δήμαρχους  ιγώ τι να που ; Λέει ου διάκους άμα βλουγάει ου δεσπότς ;

_Όχι , αλλά καμιά βουλά πρέπι να λέει κι ου διάκους , επέμενε ο Διαβίτης .

_Έχουμι καλά νέα ; Τι είπι ου Δήμαρχους ; Ξαναρώτησε πάλι τον πρόεδρο ο Διαβίτης που μάλλον ρωτούσε από  ειλικρινή αγωνία παρά για να πειράξει τον Πρόεδρο .

_Ετελείωσε , απάντησε ο Πρόεδρος κοφτά .

_Δηλαδή πρόεδρε ;

_Σκόλασε το θέμα σου λέω , εμείς δε…ε  θα έχουμε γέφυρα , Ρίο θα έχουμε .

_Δηλαδή πρόεδρε ; ξανά πάλι ο Διαβίτης .

_Ά…αααα , είσαι και βραδυκίνητος τρομάρα  σου , γέφυρα όπως  στο Ρίο  Αντίρριο  , απάντησε ο πρόεδρος .

_Σοβαρά λες πρόεδρε ;

_Βλέπεις να γελάω ; Σοβαρά  αμτι  ασόβαρα ; Για να δείτε πως καθαρίζει ο Δήμαρχος  , όχι τίποτ΄ άλλο ;

_Ά…αααα , άμα είναι έτσι ιμείς πρέπι να τουν στήσουμι άγαλμα .

_Ένα μόνο ;

_Καλά λες , ένα δε λέει , δυο . Ένα απ΄ την μία μεριά ένα απ΄ την άλλη μεριά της γέφυρας , συνέχισε  να λέει ο Διαβίτης σοβαρά .

_Τώρα μιλάς σωστά . Τώρα μάλιστα , επανέλαβε ο πρόεδρος πίνοντας μια γουλιά απ΄ το τσίπουρο που είχε παραγγείλει και βρίσκονταν στο τραπέζι αρκετή ώρα μη προκάνοντας να το αγγίξει .

_Κώστα , Κώστα , έλα δω , κέρνα όλο το μαγαζί , εδώ έχουμε ευχάριστα , φώναξε ο Διαβίτης όλο χαρά για τις εξελίξεις επί του φλέγοντος  , κυρίως για της πέραν της παραπήνειας όχθης κοινωνίας , θέματος των ημερών , την γέφυρα  Διάβας .

 

    Φαίδρα

***Ψίθυροι

*Δήμαρχος ,  με παρανταριά τους  αντιδημάρχους ,  έδωσε συνέντευξη τύπου στους τοπικούς μούμιδες  το Σάββατο το μεσημέρι για τα αποτελέσματα της ομοθυμαδόν καθόδου στο κλεινόν άστυ για το θέμα της γέφυρας . Το συμπέρασμα ; Ότι με την δημοπράτηση της μελέτης από την Περιφέρεια θα εγκατασταθεί ο ανάδοχος  με τους Goriles του (γερανούς) για να μετακινήσουν τους πεσμένους φορείς και να στερεώσουν τις κολώνες και φυσικά να τις ξανατοποθετήσουν . Αμήν , αλλά πολύ εύκολα δείχνουν να επιτεύχθηκαν όλα . Όμως εμάς το αποτέλεσμα μας νοιάζει !!!

……………………………………………………

 

*Βλέποντας τις φωτό από την συνέντευξη Δημάρχου και αντιδημάρχων είδα τον πρόεδρο Καστρακίου Περικλή Γιάννη αλλά όχι και τον πρόεδρο Διάβας Θανάση Κύρο . Θα μου πείτε τώρα πως όσον αφορά τον Περικλή τίποτα δεν γίνεται χωρίς την παρουσία  του . Σωστό , αλλά προσωπικά ήμουν σίγουρος για την παρουσία του προέδρου  Διάβας  .

Θανάση , τι γίνεται ; Δεν γνώριζες , δεν προσκλήθηκες ή σας εκπροσώπησε ο ίδιος ο Δήμαρχος με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Ράντο ;

***Εξ΄ απορρήτων

*Μικρά Hot Spot  σχεδιάζεται να γίνουν σε όλους τους δήμους προκειμένου να γίνεται ευκολότερα η φιλοξενία των μεταναστευτικών ροών στην χώρα  μας . Αυτό , όπως πληροφορούμε αποτελεί πρόταση της ΚΕΔΕ μετά από αίτημα  Καμίνη .

Δήμαρχε , οι εκπρόσωποι του δήμου  μας που συμμετέχουν στα όργανα της ΠΕΔ ΚΑΙ ΚΕΔΕ  τι άποψη εξέφρασαν επί του θέματος ; Όχι τίποτ΄ άλλο για να ξέρουμε τι γίνεται τελικά .

……………………………………………………….

 

*Κουρασμένος επέστρεψε από την Αθήνα ο Δήμαρχος καθώς αποκλείστηκε επί τρίωρο στα μπλόκα και τελικά αναγκάστηκε να επιστρέψει μέσω Μπράλου .

Δήμαρχε , αφού τα νέα για τα θέματα που μας καίνε είναι καλά η κούραση ξεχνιέται . Φαντάζεσαι να μην ήταν καλά και να ήσουνα και αποκλεισμένος ; Γι΄  αυτό σου λέω ότι η κούραση ξεχνιέται ;

***Σοβαρά και εύθυμα

*Ευωδιές από λύματα που ξεχείλισαν από καπάκι του δικτύου αποχέτευσης διαχύθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι με τους περιοίκους να μην μπορούν να σταθούν . Απ΄ ότι είδα το συνεργείο με το αποφρακτικό μηχάνημα έκαναν  καλά την δουλειά τους που θα ήταν τέλεια αν μετά το πέρας της εργασίας έπλεναν τον δρόμο με την μάνικα υδροφόρας . Αγαπητοί μου περίοικοι , τι να κάνουμε  , ουδέν καλόν αμιγές κακού !!!

…………………………………………………….

 

*Δυναμική επανεμφάνιση , μετά από ένα διάστημα περισυλλογής , κάνει ο σύμβουλος στο Τ.Σ Καστρακίου Γιώργος Γκόγκος με γραπτή ερώτηση που κατέθεσε στον πρόεδρο του Δ.Σ Πολυζώη Χαλατσάκη . Τώρα επί του περιεχομένου της ερώτησης μάλλον αυτό συνδέεται με κάποια κακώς κείμενα που εντόπισε στο Καστράκι .

Γιώργο , η αλήθεια είναι ότι μας έλειψες , αλλά αν η περισυλλογή κατέληξε σε δυναμική επιστροφή , τότε όλα καλά καθώς από την δράση αυτή κάτι καλό θα προκύψει για το Καστράκι .

***Είπαν

( για το έργο αγροτικής οδοποιίας  στο Καστράκι)

«…Το έργο σταμάτησε γιατί σταμάτησε η χρηματοδότηση  και ο ανάδοχος πρέπει να πληρωθεί…» .

Σακελλαρίου Δημήτριος

(πρώην Δήμαρχος )

 

( για τους πρόσφυγες)

«…Ας τους πάνε όπου αλλού θέλουνε και ο δήμος Καλαμπάκας θα αναλάβει να τους ταΐσει…»

Χρήστος Σινάνης

(Δήμαρχος)

 

( για τους πρόσφυγες )

«…Ούτε ξέρουμε τι γίνεται , ούτε  είχαμε ενημέρωση από κανέναν για την παρουσία των προσφύγων στο Μουργκάνι…» .

Χρήστος Μιχαλάκης

(Αντιπεριφεερειάρχης)

***Χαιρετίσματα

ΠΡΟΣ Γιώργο  Γκόγκο (Σύμβουλο Καστρακίου): Καλά , σταμάτησαν οι εργασίες στο αγροτικό δίκτυο και δεν υπέβαλες ερώτηση ;

ΠΡΟΣ Κώστα Ράντο (Αντιδήμαρχο) : Αγαπητέ μου,λένε ότι η πολιτική θέλει μεγάλο στομάχι .  Τι λες ;

ΠΡΟΣ Βάϊο Ζιάκα (Δημοτικό Σύμβουλο) : Άκουσα πως θα έρθουν πρόσφυγες στις εγκαταστάσεις της πρώην γουώτερλαντ . Πως το βλέπεις ;

ΠΡΟΣ Δημήτρη Βουρλίτση (Αντιδήμαρχο): Πως τα είδες τα πράγματα με τους πρόσφυγες ;  Αντιμετωπίζεται ;

ΠΡΟΣ Αντώνη Καραμήτρο(πρόεδρο Κορυδαλλού):  Αντώνη , τι έγινε βρε αδερφέ ; Επειδή σου έλυσε η δημοτική όλα τα προβλήματα  στο χωριό , σιωπητήριο ;

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .