Καλαμπάκα – Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα εναλλακτικές μορφές τουρισμού και social media(

10 Νοεμβρίου, 2015 18:42 Επιμέλεια: /

DSCF1227_DCE

H Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η Ένωση Ξενοδοχείων Νομού Τρικάλων, μέλος της «Αναπτυξιακής Σύμπραξη για την Προώθηση και Ενδυνάμωση της Απασχόλησης των νέων ανέργων στον Ξενοδοχειακό Κλάδο της Θεσσαλίας»,πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα  Ημερίδα με θέμα«Εναλλακτικές μορφές τουρισμού και social media» στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ALEXIOU.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν αρκετοί φορείς που ασχολούνται με τον κλάδο του Τουρισμού όπως επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Μπουτίνα και ο Δήμαρχος Δεσκάτης, κ. Δημήτρης Καραστέργιος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:

18:00 – 18:15 Προσέλευση – Εγγραφές
18:15 – 18:30 Χαιρετισμοί εκπροσώπων
18:30 – 18:45 «Social media και εναλλακτικές μορφές τουρισμού«, Γιάννης Μπουτίνας Περιφερειακός Σύμβουλος, εντεταλμένος σε θέματα τουρισμού.
18:45 – 19:00 «Παρουσίαση των δυναμικών τομέων της τουριστικής οικονομίας της περιοχής», Βάϊος Κουτής, Υπ/ντής, Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ.
19:00 – 19:15 Παρουσίαση του έργου «Ολοκληρωμένο Τοπικό Σχέδιο Ενδυνάμωσης της Απασχόλησης των νέων ανέργων στον Ξενοδοχειακό Κλάδο της Θεσσαλίας μέσα από την προώθηση νέων μορφών προβολής και μάρκετινγκ των ξενοδοχείων με την χρήση ηλεκτρονικών κοινωνικών δικτύων (social media)», Τάκος Γεώργιος, Συνεργάτης της Ένωσης Ξενοδοχείων ν. Τρικάλων
19:15 – 19:30 Ερωτήσεις – Συζήτηση

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.