Καλαμπάκα – Βανδαλισμοί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου

26 Φεβρουαρίου, 2016 09:57 Επιμέλεια: /

panagia doliofuores_DCE

Βανδαλισμούς προκάλεσαν άγνωστοι νεαροί τις προηγούμενες ημέρες στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Καλαμπάκα όπως κατήγγειλε ο εφημέριος του Ναού Πατέρας Ελευθέριος.

Συγκεκριμένα άγνωστα άτομα  χωρίς λόγο προκάλεσαν φθορές στα κεραμίδια του Ναού, σπάσανε γλάστρες ενώ ανέβηκαν στο καμπαναριό και χτυπούσαν την καμπάνα.

Όπως τόνισε είναι αδιανόητο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ένα μνημείο και πρέπει τα άτομα αυτά από μόνα τους να σκεφτούν λογικά και να μην επαναλάβουν κάτι αντίστοιχο.

Να τονίσουμε πως ο Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου έχει δεχτεί βανδαλισμούς και στο παρελθόν.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.