Καλαμπάκα – Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο αυτοψία σε πιθανό χώρο φιλοξενίας μεταναστών – Δήμαρχος Καλαμπάκας: Δυστυχώς η δημιουργία Hot Spot είναι πλέον πολύ πιθανή

admin
admin
15 Απριλίου 2016, 10:12

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο 4ο χιλ. της Εθνική Οδού Καλαμπάκας Τρικάλων αυτοψία σε πιθανό χώρο φιλοξενίας μεταναστών .

Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης και κλιμάκιο της ΣΜΥ όπου είδαν από κοντά την έκταση 40 στρεμμάτων περίπου.

Το σημείο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ¨ΚΙΝΑ MALL¨ και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης απέστειλε έγγραφο στις υπηρεσίες του αρμόδιου Υπουργείου δηλώνοντας ότι προθυμοποιείται να παραχωρήσει την έκταση για την δημιουργία χώρου φιλοξενίας μεταναστών.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος μίλησε για το θέμα στο Ράδιο Σταγών τονίζοντας πως είναι αντίθετος να πραγματοποιηθεί hot spot στο συγκεκριμένο μέρος αλλά όπως φαίνεται η κατάσταση είναι προχωρημένη και είναι πολύ πιθανή η δημιουργία του. Έχω μιλήσει με τον κ. Περιφερειάρχη και αυτή τη στιγμή προσπαθώ να επικοινωνήσω με του βουλευτές του Νομού. Πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι για να αποτραπεί η δημιουργία του.

Για το θέμα μίλησε και ο πρώην Δήμαρχος κ. Σακελλαρίου Δημήτριος ο οποίος υπογράμμισε πως δεν μπορεί ο κάθε ιδιώτης να κάνει ότι θέλει και πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα όλοι μαζί συλλογικά.

Η κυρία Πέρρυ Χαρτοπούλου τόνισε πως όλοι οι Δήμοι εφόσον έχουν παρθεί συγκεκριμένες αποφάσεις από την ΕΕ θα πρέπει να συμβάλουν στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης.

  • πολίτης

    Για άλλη μία φορά ο Δήμος μας παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις. Θεώρησε λανθασμένα το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος ότι έχει την εξουσία να αρνηθεί μετανάστες. Παρέβλεψε το γεγονός ότι μπορούσε κάλιστα να προτείνει σημείο πολύ μακριά από τον οικοδομικό ιστό της Καλαμπάκας, ώστε να μην είναι εφικτό σε 20′ πεζοί να φθάνουν στην πόλη μας, καθότι ως Δήμος έχουμε μεγάλη εδαφική έκταση. Στα σύνορα δε προς Γρεβενα θα ήταν η πλέον σωστή επιλογή. Τα λάθη δυστυχώς συνεχίζονται και ελπίζω να μην κοστίσουν στους κατοίκους της πόλεώς μας…

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .