Καλαμπάκα – Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο αυτοψία σε πιθανό χώρο φιλοξενίας μεταναστών – Δήμαρχος Καλαμπάκας: Δυστυχώς η δημιουργία Hot Spot είναι πλέον πολύ πιθανή

15 Απριλίου, 2016 10:12 Επιμέλεια: /

DSC_9378_DCE

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο 4ο χιλ. της Εθνική Οδού Καλαμπάκας Τρικάλων αυτοψία σε πιθανό χώρο φιλοξενίας μεταναστών .

Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης και κλιμάκιο της ΣΜΥ όπου είδαν από κοντά την έκταση 40 στρεμμάτων περίπου.

Το σημείο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ¨ΚΙΝΑ MALL¨ και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης απέστειλε έγγραφο στις υπηρεσίες του αρμόδιου Υπουργείου δηλώνοντας ότι προθυμοποιείται να παραχωρήσει την έκταση για την δημιουργία χώρου φιλοξενίας μεταναστών.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος μίλησε για το θέμα στο Ράδιο Σταγών τονίζοντας πως είναι αντίθετος να πραγματοποιηθεί hot spot στο συγκεκριμένο μέρος αλλά όπως φαίνεται η κατάσταση είναι προχωρημένη και είναι πολύ πιθανή η δημιουργία του. Έχω μιλήσει με τον κ. Περιφερειάρχη και αυτή τη στιγμή προσπαθώ να επικοινωνήσω με του βουλευτές του Νομού. Πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι για να αποτραπεί η δημιουργία του.

Για το θέμα μίλησε και ο πρώην Δήμαρχος κ. Σακελλαρίου Δημήτριος ο οποίος υπογράμμισε πως δεν μπορεί ο κάθε ιδιώτης να κάνει ότι θέλει και πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα όλοι μαζί συλλογικά.

Η κυρία Πέρρυ Χαρτοπούλου τόνισε πως όλοι οι Δήμοι εφόσον έχουν παρθεί συγκεκριμένες αποφάσεις από την ΕΕ θα πρέπει να συμβάλουν στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • πολίτης

    Για άλλη μία φορά ο Δήμος μας παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις. Θεώρησε λανθασμένα το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος ότι έχει την εξουσία να αρνηθεί μετανάστες. Παρέβλεψε το γεγονός ότι μπορούσε κάλιστα να προτείνει σημείο πολύ μακριά από τον οικοδομικό ιστό της Καλαμπάκας, ώστε να μην είναι εφικτό σε 20′ πεζοί να φθάνουν στην πόλη μας, καθότι ως Δήμος έχουμε μεγάλη εδαφική έκταση. Στα σύνορα δε προς Γρεβενα θα ήταν η πλέον σωστή επιλογή. Τα λάθη δυστυχώς συνεχίζονται και ελπίζω να μην κοστίσουν στους κατοίκους της πόλεώς μας…

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.