Καλαμπάκα – Πραγματοποιήθηκε ημερίδα με τη φιλοξενία και συμμετοχή 10 διακεκριμένων tour operators από ευρωπαικές χώρες

29 Νοεμβρίου, 2016 12:15 Επιμέλεια: /

2

Η ένωση ξενοδόχων Νομού Τρικάλων με έδρα την Καλαμπά;κα, την πρωτεύουσα του δήμου Μετεώρων, οργάνωσε ημερίδα με τη φιλοξενία και συμμετοχή 10 διακεκριμένων tour operators από ευρωπαικές χώρες.

Στα πλαίσια προγραμματισμένων δράσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη συνεργασία της με την Ένωσή μας αποδεχθήκαμε πρόταση να φιλοξενήσουμε, να ξεναγήσουμε και να μυήσουμε τους τουριστικούς πράκτορες από προηγμένες τουριστικά αγορές της Ευρώπης στην κουλτούρα και πολιτισμικά στοιχεία της περιοχής μας!

Το πρόγραμμα περιείχε επίσκεψη και ξενάγηση στα πιο χαρακτηριστικά σημεία της περιοχής, πρόγραμμα hiking και παρουσίαση βίντεο με παράλληλη ερμηνεία από στελέχη της τουριστικής επιχείρησης προβολής και διαφήμισης VISIT METEORA, ερωτήσεις και εποικοδομητικό διάλογο με εκπροσώπους της Ένωσης ξενοδόχων και παροχή δείπνου όπου οι πράκτορες είχαν την ευκαιρία για γευσιγνωσία εμπνευσμένη από την υψηλή ποιότητα των τοπικών προιόντων και τη μεγάλη ποικιλία των εδεσμάτων.

Με την εν λόγω δράση, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης ξενοδόχων έθεσε ως στόχο την εν γένει γνωριμία των εκπροσώπων των άλλων χωρών με τα τοπικά δρώμενα στην προσπάθεια προσέγγισης και υλοποίησης του στρατηγικού στόχου ο οποίος δεν είναι άλλος από τη διεύρυνση της πελατειακής βάσης και την αύξηση του συντελεστή ικανοποίησης των προσδοκιών των επισκεπτών μας με φόντο στη συνείδηση του κάθε επισκέπτη τα ανυπέρβλητα και μοναδικά Μετέωρα!

 

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων                                                   Ο Πρόεδρος

  Σπυρίδων Δημ. Νικολογιάννης                                            Σωτήριος Χρ. Φαμίσης

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.