Καλαμπάκα – Κλοπή ηλεκτρονικών πλακετών των φωτεινών σηματοδοτών της Οδού Πίνδου

2 Ιουνίου, 2015 14:53 Επιμέλεια: /

cms-image-000037169

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 31 Μαΐου 2015, άγνωστοι αφαίρεσαν τις ηλεκτρονικές πλακέτες των φωτεινών σηματοδοτών που λειτουργούν στους οδικούς κόμβους κατά μήκος της οδού Πίνδου στην πόλη της Καλαμπάκας.

Συγκεκριμένα κλάπηκαν :

  • 8 ηλεκτρονικές πλακέτες από τους φωτεινούς σηματοδότες του κόμβου που βρίσκεται έμπροσθεν του Αστυνομικού Τμήματος.
  • 3 ηλεκτρονικές πλακέτες από τους φωτεινούς σηματοδότες του κόμβου της ΔΕΗ.
  • 15 ηλεκτρονικές πλακέτες από τους φωτεινούς σηματοδότες του κόμβου πλησίον του Σούπερ Μάρκετ «ΓΑΛΑΞΙΑΣ».

Αποτέλεσμα της κλοπής είναι να παραμείνουν εκτός λειτουργίας οι συγκεκριμένοι φωτεινοί σηματοδότες και να κινδυνεύουν οι διερχόμενοι πεζοί και οδηγοί οχημάτων από την οδό Πίνδου.

Οι συγκεκριμένες ηλεκτρονικές πλακέτες – αξίας χιλιάδων Ευρώ – είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντικατασταθούν από το Δήμο Καλαμπάκας, λόγω υψηλού κόστους και γι αυτό το λόγο καταγγέλθηκε η κλοπή τους στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας,  προκειμένου να οδηγηθούν άμεσα  στη Δικαιοσύνη οι συγκεκριμένοι παραβάτες.                                                                  

Δήμος Καλαμπάκας

 

 

                                                                

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.