Καλαμπάκα – Η Πολιτιστική Ατζέντα του Σαββατοκύριακου

admin
admin
19 Φεβρουαρίου 2016, 09:57

Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Καλαμπάκα το Σαββατοκύριακο.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου:

Ο Μορφωτικός & Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του που διοργανώνει στο κοσμικό κέντρο «Royal Palace – Πώχος» επί του 2ου χλμ Καλαμπάκας – Τρικάλων.

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος : 15 € με φαγητό και άφθονο ποτό.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου:

Το Δ.Σ. του Σωματείου Αρτοποιών Ν.Τρικάλων σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας στην Ταβέρνα Πολύζος και ώρα 12 το μεσημέρι. Θα διασκεδάσετε με ζωντανή ορχήστρα και δωρεάν πλούσιο γεύμα και ποτό.

Tην Κυριακή   21 Φεβρουαρίου  και ώρα 18:00, στη Μουσική Σχολή του Δήμου Καλαμπάκας θα γίνει η κοπή της πίτας για τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό όλων των τμημάτων της Σχολής,   της Δημοτικής Φιλαρμονικής , της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Καλαμπάκας και  όλων των Μουσικών Συνόλων.Επίσης θα γίνει η επίδοση της βαθμολογίας του Ά Εξαμήνου για τους μαθητές της Μουσικής Σχολής .

Η Διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα προσκαλεί όλα τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ιστορικού σωματείου να παραστούν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 μ.μ στον φιλόξενο χώρο του HOTEL KOSTA FAMISSI στην οδό Τρικάλων 44.

Στα πλαίσια του Κύκλου Συναυλιών της Β΄ Περιόδου Λειτουργίας της η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων θα εμφανισθεί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμπάκας την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19.00Η συναυλία περιλαμβάνει έργα, Σούμπερτ, Σμέτανα, Μπάρτοκ, Γκλούκ, Τζένκινς, Γουντχάουζ κ.αλ. και εκτιμάται ότι θα ικανοποιήσει όλες τις κλασικές μουσικές προτιμήσεις

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .