Καλαμπάκα – Δυνατό μήνυμα για τον εθελοντισμό και την αιμοδοσία έδωσε η φλόγα της αγάπης

2 Οκτωβρίου, 2016 13:02 Επιμέλεια: /

dsc_1786

Τους δρόμους της Καλαμπάκας  φώτισε για λίγα λεπτά η Φλόγα Αγάπης, περνώντας από την πόλη προκειμένου να διαδώσει το μήνυμα της ανάγκης να γίνουν ακόμα περισσότεροι οι αιμοδότες στην χώρα μας.

Την Φλόγα υποδέχθηκε υποδέχτηκαν μαθητές της Καλαμπάκας μαζί με το Δήμαρχο κ. Σινάνη.

Η φλόγα ξεκίνησε  από το Δέλτα Τρικάλων την οποία μετέφερε η Ένωση Αστυνομικών Νομού Τρικάλων μέχρι και τη διασταύρωση στο 6ο χλμ Τρικάλων Καλαμπάκας .

Στο σημείο εκείνο βρέθηκαν άτομα του ο Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Μετεώρων     μεταφέροντας τη φλόγα στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου της πόλης μας .

Στην διασταύρωση της Αγίας Τριάδος, μοτοσικλετιστές του Συλλόγου Μ.Α.Σ.Κ.  παρέλαβαν τη φλόγα για να κάνουν το γύρο των Μετεώρων, φτάνοντας το μήνυμα ακόμα πιο ψηλά.

Το μήνυμα του εθελοντισμού και της αιμοδοσίας μετέφερε με σύντομη ομιλία η Αντιδήμαρχος κ. Δρούγκα Σοφία.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.