Καλαμπάκα – Απόπειρα εμπρησμού στον Οίκο Νυφικών “Σόφη”

2 Απριλίου, 2016 13:02 Επιμέλεια: /

DSD_5096_DCE

Από καθαρή τύχη φαίνεται πως γλύτωσε ο Οίκος Νυφικών “Σόφη” και δεν έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Όπως αποδείχτηκε και μετά από έρευνα που πραγματοποίησε στον Οίκο ο διοικητής της Π.Υ. Καλαμπάκας κ. Τσιορλίδας Ευάγγελος, άγνωστος ή άγνωστη αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στο χώρο χρησιμοποιώντας ένα καρβουνάκι.

Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από την ιδιοκτήτρια την κυρία Σόφη όπου παρατήρησε στο χώρο της έκθεσης των νυφικών καπνούς. Όταν μετακίνησε την ξύλινη βάση στην οποία χρησιμοποιεί για να προβάλει τα νυφικά διαπίστωσε πως από κάτω σιγοέκαιγε ένα καρβουνάκι.

Όπως τόνισε και ο κ. Τσιορλίδας , αν αυτό δεν γινόταν αντιληπτό υπήρχε μεγάλος κίνδυνος η φωτιά να μεγαλώσει και να επεκταθεί σε όλο το χώρο.

Τα αίτια που οδήγησαν τον άγνωστο ή την άγνωστη σε αυτή τη πράξη είναι άγνωστα με την κυρία Σόφη να δηλώνει ανακούφιση που από καθαρή τύχη δεν είδε την περιουσία της να καταστρέφεται.

Έρευνες για το συμβάν διεξάγει η Π.Υ. Καλαμπάκας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.